НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
5 плејофи со ред Пол има некаква повреда.. Го има проколнато некој езерџија..

I griffin mozno e da ja propusti narednata.... zavrsi sezonata

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Пишете апдејт кога ќе се знае подетално за повредата на Пол, од прва лошо изледаше. Стварно штета. Фантастичен плеј и еден од ретките скромни луѓе барем таму каде што го гледаме, на паркетот.[DOUBLEPOST=1461658508][/DOUBLEPOST]Кој дебил, идиот. Две слободни со ред баба ми бунар не ги фрлаше.

Последно уредено:
Пишете апдејт кога ќе се знае подетално за повредата на Пол, од прва лошо изледаше. Стварно штета. Фантастичен плеј и еден од ретките скромни луѓе барем таму каде што го гледаме, на паркетот.[DOUBLEPOST=1461658508][/DOUBLEPOST]Кој дебил, идиот. Две слободни со ред баба ми бунар не ги фрлаше.
Tolku od nego godinava

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Пишете апдејт кога ќе се знае подетално за повредата на Пол, од прва лошо изледаше. Стварно штета. Фантастичен плеј и еден од ретките скромни луѓе барем таму каде што го гледаме, на паркетот.

Фрактура на раката, заврши сезоната за Пол, ебати баксузот, а ќе имаја добра шанса против ГСВ без Кари

A cekajte od kade ova deka i bez Paul ke ide Clippers dalje? ja tipuvam na Dame i kompanija

Летово Дирк станува слободен играч, и од Мавс се заплашени дека ова е последна текма на Дирк како маверик ..Али верувам дека тоа газдата нивни ке спреми нешто јако за швабата

Аууу колку само не требаше Кер да биде Coach of the year. Тери Стотс или Бред Стивенс требаше да ја понесат наградата. Кер на скоро пола од утакмиците не беше на клупата.

Што му фали на Дел негро? Има winning record, Баш би сакал него да го земат ако не успеат Мекхејл

Што му фали на Дел негро? Има winning record, Баш би сакал него да го земат ако не успеат Мекхејл

Пример што прв пат го слушам името негово да се спомне после 3 године од кој го шутнаја Клиперси.
Едвај чекаја Крис Пол и Блејк да се отарасат од него што доволно говори за тоа каков тренер е, никој не го ебаваше никаков авторитет. Баш таков тренер им треба на Кингси нели? Без авторитет?
Човекот незнае да постави одбрана па животот да му зависи од тоа, а и офанзивата му е прилично едноставна и лесно читлива.
Неговите екипи никад не играле транзиција, што е рамно на самоубиство во новава ера на кошарка.
Испод просечен тренер, Сем Мичел е според подобро решение за Мекхејл да не праем муабет.

И Грифин оут до крај на Плејоф...Отидоа Клипс у курац

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom