НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова со Кари изгледа е посериозно одколку што мислевме.Се појавија шпекулации дека може да му отишле предните вркстени лигаменти, ако е ова баш штета.

Ова со Кари изгледа е посериозно одколку што мислевме.Се појавија шпекулации дека може да му отишле предните вркстени лигаменти, ако е ова баш штета.
Не ми се верува да се скинати, зашто како што забележав кога стана почна да трча малце па се откажа ...А не верувам дека ке може уопште да стане ако се скинати (барем као што сум глеал до сеа повреди на лигаменти)[DOUBLEPOST=1461607527][/DOUBLEPOST]МекХејл сериозен кандидат за ново тренерче на Кингс

Се стравува од истегнати, не скинати како што читам. Ама и тоа не е наивна повреда.

Се стравува од истегнати, не скинати како што читам. Ама и тоа не е наивна повреда.
Ако се истегнати, ке биде фит рецимо у евентуално финале, за предходно не верувам

Ако се истегнати, ке биде фит рецимо у евентуално финале, за предходно не верувам

Пак е многу лошо, ем нема да е уигран, ем психички ќе пукне додека се опоравува. Мада, ај да видиме прво, може ништо да не му е.

Еве искочија и официјалните резултати од МРИ-то на Кари. Истегнати MCL (од прв степен), и ке отсуствува 2 недели

Клиперси класично ќе ја истинкат со Блејзерси до 7ма така да Стеф убо ќе си одмори

Богами Далас да беа комплетни комотно можеа да им го земат скалпот на Окц.Вака тешко се борат, али не веруам.

MekHejl e najdobriot trener sto postoi za Kings i Demarkus. Konecno pametno da pomislat ali ipak mislim na kraj ce zavrsat so Vini DelNegro posto se Kingsi neli :pos:

Inace znaete u maalo tie kopiljcinjata sto edvaj zavrsile 4to so faca gadna samo za kjutek, a imaat brat postar koj nema ni tolku a sigurno izlegol od zatvor za pokusaj na ubistvo, i kopiljceto ne smees da go istepas. E toa e ova rezervnovo plejce na OKC, kopiljceto od maalo

Si ja eba Chris Paul rukata, ode voz u kukuruz.... ccc

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Повредата на Пол е фатален удар за Клиперси, но одлича вест за Голден Стејт. Вака ќе можат без проблем да го одморат Curry 2-3 недели и да се надеваат дека ќе го имаат здрав за конференциското финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom