НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заебано се клизна Курето, сепак мислам дека не му е ништо, иначе it's Michael Beasley's world, we're just living in it.

Ти ибам тања правила у НБА оваа сезона, саат и пол играат две четвртини. Одам да спијам, утре ќе видам што се случило.

А за вас што се нервирате со хрватски коментатори, стрим му е мајката ;)

Шо бива со Кари, со повредата пред полувреме? игра сеа или не? (не глеам)

Ебати специјалистите, како може да му даваат дијагноза, коа гледаат од телевизор, 15 000 километри оддалечени од самите настани, и двајцата со основно образование, ебати имбецилите. Па кога почна да збори дека Богут бил топ 3 центар на позиција, доџе ми да вриснем.

Им ебем СК 1, кога е на двојка можам да сменам аудио, на кец неможе.
Поголем сељак од иначе овој Грин немало одамна у лигава еј !

Aриза е страшен играч, ама во ваква гнида од екипа како да играш..

И Попович после третата на пресот кажа дека почитува колку машки играле Мемфис серијава.

@Aexil Kong
Мајами е настрана од лоша екипа , но според мене не е на ранг на Кливленд. Можат да им земат 2 утакмици да , но не и серија. Затоа викам дека Кливленд игра 100 посто финале. Ова не го викам ради Леброн , туку пред се ради Ирвинг. Влезен е во страшна форма , последната утакмица буквално изгази. Со негова оваква игра Леброн уште немора да дава се од себе , а сите знаеме он кога ќе збесне нема стоп. Не сум нивен фан , чисто мое гледиште.

Сепак останав буден, и видов рекорд, 21 тројка :) И да биде уште пострашно, само една на Стеф Кари од 7 обиди, ама затоа Томпсон развали со 7, Грин со 4 и мање више сите што влегоа у игра со по една :) Само Богут не даде тројка, толку од еден од најдобрите центри според хрватските коментатори :D

На истокот лично навивам за Мајами, ама Чичко Дру е незапирлив. Сепак се надевам дека кога ќе се пензионираат Двеј Вејд ќе има една титула повеќе од Лебронтије :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom