НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Paul George toplo ladno si igra cela sezona, edna utakmica ke dade 30, narednata u bazen da gagja nemohe da pogodi..

neznam so ocekuvas deckoto igra odlicno za taa povreda so ja pretrpe od fizicki a najveke od psihicki aspekt sledna sezona ke se vrati u normala

neznam so ocekuvas deckoto igra odlicno za taa povreda so ja pretrpe od fizicki a najveke od psihicki aspekt sledna sezona ke se vrati u normala
Znam deka igra dobra sezona, pottiknat bev deka me zaeba na tiket plus pa malce da go ishejtam :D

Ante 2 poeni,3 skoka i 6 asistencii za 8 minuti.:cujte:

Maljaka,maljaka.

Ovoj e all star igrac za godina-dve.

Ништо чудно и Инграм да иде прв пик, посебно што Хинки им е ГМ, али мислим дека ипак Симонс ќе биде на крај. Нека пројде марч меднес многу тука се прославиле и си ги кренале акцијете ( Тајус Џонс, Шабаз Напиер и сл.), а многу се сјебале као најсвеж пример Харисон близнаците.

Иначе од овие околу кои нема многу хајп, највише око ми фаќа Иван Раб од Кали. Дабл дабл машина, а не е центар, сличен играч на Крис Бош, само да набие некое килце !!

Иначе иако имаше слаба сезона, и ќе падне на драфтот можда и ван лотарија, уште мислим дека Скал Лабисиер е еден од подобрите играчи на драфтов и ќе биде кражба, пошто некој ќе си лапне центар со одличен скил сет негде околу 12-17 место на драфтот.
Ако испадне и од лотарија д рич вил гед ричер

McBuckets :vozbud: 21 poen,bez promasaj.Prerasnuva vo odlicen igrac.Ja koristi minutazata maksimalno.

ManAnimal isto pufka gi pravi na Miami.Prv vo kontra istrcuva,atleta i pol e. 20 poeni,a promasi samo edno slobodno.Gi moca od keramidi.

Denver 100 pati potalentirana ekipa imaat od Philadelphia,100 pati.Vo full sostav bi bile epten solidna ekipa.

Нема поголема triple double whore од Расел дивљакот, 8п 8ск 9ас на 3:49 до полувремето, ги размонтираа Блејзерсиве.

Ги гледам Окц со Дурант и Вестрбрук, и никако не ми е јасно како не успеаа да направат шампионски тим.А го имаа она три со Харден, само малку им фалеше.Не знам може и требаше да му го дадат тој ебан договор.Вака што напраеаа? буквално ништо, освен што собраа еден куп просеци.А баш сега им е времето за титула, гледам Рас у задно време реди асистенции ко од шала(y), Дурант е у форма, едино Ибака уште ги изиграва Чековски и Гечевски со тројките.

За еден скок му избега триплдабл на полувреме на Вестбрук. Не верувам некој тоа и да му успеало до сега.

Сезонава ни е малер до малер, ете и без Хејвард му се држиме на кралот. Секако во второ ќе не размонтират...

Сезонава ни е малер до малер, ете и без Хејвард му се држиме на кралот. Секако во второ ќе не размонтират...

Не мора да значи , играат добро. Худ е одличен. Со Мек у тим многу побрза игра имате

Не мора да значи , играат добро. Худ е одличен. Со Мек у тим многу побрза игра имате
Нема офанзивна игра без Хејвард и Буркс и клупата е преслаба, не ми се верува Худ да шутира исто и во второ полувреме. Инаку засега Худ е најдобар софмор после Вигинс.

Нема офанзивна игра без Хејвард и Буркс и клупата е преслаба, не ми се верува Худ да шутира исто и во второ полувреме. Инаку засега Худ е најдобар софмор после Вигинс.

Irving промаши повеќе отворени шутеви вечерва тука е шансата. У одбрана добро се движат ама у напад у право си , нема друг расположен освен Худ.

Одличен е Худ само не би го стаил пред Паркер во никој случај.Во последно време подобар и од Вигинс ми делува.На исто ниво би го ставил со Пејтон,Рендл,Кларксон,Гордон,Лавин и Харис.

Инаку секоја чест за Јута и многу мерак би ми било да фатат плејоф.Екипа по примерот на Сан Антонио.Немаат играч што се прави звезда туку играат исклучиво тимски и целиот напад е сведен на ball movement.Исто без разлика на големиот број на повреди имаат топ 5 одбрана во лига.Пример за тоа како треба да изгледа НБА екипа!

Репторси имаат огромна психичка бариера кога играат против Булси. 9-0 за Булси е скорот во последниве 2 сезони. :sekc:
Кога сношти не успеаа да ги добијат, не знам кога ќе го направат тоа. Булси играа без Гасол, Роуз, Данливи, Ноа, Батлер само што се врати од повреда и Миротич со рестрикции во минутажата.
Ако некако успее Чикаго да се докопа до 7мо место, во плејоф имаат изгледа шанса против Торонто.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom