НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Симонс е ненормален, беше статистички прв у 4-5 категории за LSU, тотален one man team. Инграм од Дјук го имаш следено? Кој се шпекулира за втор пик?
Инграм е проектиран за втор пик, мене лично он ми е poor man KD, 206 сантиметри со 221 во рацете али е и прелесен, нема маса. Прилично скочен, прашање е како ке се снајде.

brandon-ingram-of-the-duke-blue-devils-calls-a-play-against-the-blue-picture-id495706954

Има мек шут, али сеуште е неконстантен, сега после бламажата на ЛСУ и Бен Симонс ( во однос на тоа што го покажуваше во текот на сезоната), не е исклучено Инграм да дојде на првата позиција, на Филаделфија и треба шутер а и Лејкерси би биле задоволни со poor man LbJ.

Некои занимливи други пикови...

Број 1 мене ми е Дензел Валентајн од Мичиген Стејт, point guard од SF позиција, све прави, пегла одбрана, поентира, трчи во транзиција, но со слаба атлетика и прекрасен шут.

Бади Хиелд, Оклахома, убица, скорер.

Џамал Мареј од Кентаки уште еден не атлетски играч со путер рука, јак, со инзвореден кошаркарски IQ на терен.

Хенри Елисон - poor man Кевин Лав

Тоа се поинтересните играчи од оваа драфт класа...

Кавси и шпорет да фрлат ќе влезе, ко те сака шут нема спас

Не можам да опишам колку аматерска 1/4 изиграа Кингс. Казнс за ќотек плачи, многу незаитересиран.

MZT igraat podobra odbrana od Sacramento ..

Не знам кој коментатор спомна, ама мислам рече дека дел од тактиката им е еден играч да дреме во „офсајд“. Брзо темпо и многу поени има на нивни утакмици.

Не знам кој коментатор спомна, ама мислам рече дека дел од тактиката им е еден играч да дреме во „офсајд“. Брзо темпо и многу поени има на нивни утакмици.
Не само транзицијата, оставаат слободни играчи за 3ка, Фејворс им зема скок-шут во рекетот, срам ми е што ги гледам.

Paul George toplo ladno si igra cela sezona, edna utakmica ke dade 30, narednata u bazen da gagja nemohe da pogodi..

Не можам да опишам колку аматерска 1/4 изиграа Кингс. Казнс за ќотек плачи, многу незаитересиран.
Pred dva dena doznal deka Carl imal namera da go trejdne pred pocetok na sezonata.Zatoa se napizdel i napravil problem,pa go suspendiraa edna utakmica.Od naredna sezona ocekuvam da bide vo nov klub.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom