C
Castiel
Гостин
чим ти е убаво да скокаш скокај сиАмериканците Игудала го читат. УО=У се чита[DOUBLEPOST=1434552928][/DOUBLEPOST]
Си скокам од тим на тим како шо ми одговара. Имаш проблем?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чим ти е убаво да скокаш скокај сиАмериканците Игудала го читат. УО=У се чита[DOUBLEPOST=1434552928][/DOUBLEPOST]
Во некои делови, саут вест натака се изговара и о, така слабо се слуша, и Плавчич од спорт клуб баш така го изговара.Американците Игудала го читат. УО=У се чита[DOUBLEPOST=1434552928][/DOUBLEPOST]
Одлична анализа. Би било пожелно хејтерите на ГСВ да го погледнат клипов.
Разлики Марк Џексон,Стив Кер.
Еднаш генијалец како тебе се раѓаНикој не ги хејта GSW, ние го величиме кралот, пошто е најјак. После Џордан секако. Е сега нормално Стефан да е нервозен пошо Лејкерси му се тиње, Коби старее, Надал му изгуби во прво коло... ццц пак ли виолината да ја ставам.
не можеш пред коби да го стаиш со само 2 прстени и 4 изгубени финалиња...по никоја логика...ако стигне до 5 ондак ќе е пред коби ...вака не е...Никој не ги хејта GSW, ние го величиме кралот, пошто е најјак. После Џордан секако. Е сега нормално Стефан да е нервозен пошо Лејкерси му се тиње, Коби старее, Надал му изгуби во прво коло... ццц пак ли виолината да ја ставам.
Од ваквиве "факти" ми се слошува..When Iguodala was in, LeBron shot 38% and the Cavs were -55. When he sat, LeBron shot 44% and the Cavs were +30. Заслужено си зема МВП и никој неможе да му го оспори тоа. Исто Дејвид Ли е првиот играч драфтуван од никс во прва рунда што освоил титула по Дарел Вокер што земал титула со Булс `93![]()
И пак тука некој експерт ќе се прави а појма си нема од кошарка и ќе вика тоа што Кари го погаѓа не била знаење ни талент...![]()
Ја не го гледам како некој опасен факт, туку како исмевање на фронт офисот на Никс/ несреќа да го имаш најјакиот тим во последните 20 години во времето на Џордан, Милер итн.Од ваквиве "факти" ми се слошува..