НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сепак Кари...

11188188_1125703160781858_8169019234458796451_n.jpg

Позаслужено амин,браво дете, па една ваква и у финале да си лапнеш.

Па добро едниот фаворит веќе падна од клиперси можи и другиот :cool:

Хокси се кладам сите до еден ги имавте да се шетат до конференциско така да..

Уште во јануари имав пишено овде дека екипа со јаки играчи под кош ќе им направат многу проблеми во плејоф на Атланта. Тогаш мислев дека Чикако со Ноа,Гасол и Миротиќ на 3ка ќе ги испаднат но како што изгледа и Гортат и Нене ќе дадат солиден отпор.

Фала Богу, да му ја дадеа на Харден се ќе им ебев. Апсолутно заслужена наградата за човекот кој игра како по ноти. Ајде сега и титула нека земат и да се заокружи фантастичната сезона.

Немаше да биди незаслужено и на Харден да му ја даеа.. Слично во 2011 кога Роуз зеде пред Хауард.. или пак 2008 кога Коби зеде пред Пол

Вечер очекувам солидни минути да добие Хајнрих, заради неговите одлични дефанзивни способности, во pick & roll играта. Исто така, верувам дека нити една секунда нема да игра Брукс кога Кајри ќе е во игра. Предностите кои ги има Чикаго во серијава се играта под кошевите, и подолгата клупа, а предностите на Кавси се домашниот терен, и ЛеБрон Џејмс. :D[DOUBLEPOST=1430761699][/DOUBLEPOST]Sport Klub
1 hr · Edited ·
Prenosi NBA mečeva ove nedelje:

Atlanta - Vašington GM2 utorak - sreda 02.00
Klivlend - Čikago GM2 sreda - četvrtak 01.00
Čikago - Klivlend GM3 petak - subota 02.00
Čikago - Klivlend GM4 nedelja 21.30
:aplauz:(y)[DOUBLEPOST=1430778845][/DOUBLEPOST]CEMUXtFUUAACgzJ.jpg

Последно уредено:
Трпај трпај:vozbud:,и со нога да шутнат ќе погодат:pos:

Засега Кавс играат скандалозна одбрана. Еден куп отворени шутеви за Булс. Како со страв играат, панично.

Добар дуел меѓу Кајри и Роуз[DOUBLEPOST=1430785186][/DOUBLEPOST]Пол нема да игра вечерва :гомце:

Последно уредено:
Уште вчера некаде прочитав вакво инфо (дека нема да игра). Задната ложа е заебана работа, да бидам искрен, не ни помислував дека ќе ја доигра утакмицата некни.

Истото само што сакав да го пишам,реков ја,сигурно ќе има последици тоа што играше повреден.Тогаш играше уште беше загреан,сеа ќо ќе се олади,местото може да биде проблем.[DOUBLEPOST=1430785839][/DOUBLEPOST]Роуз:vozbud::cuc:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom