НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чим го јадеа бес Крис Пол,нема што да бараат у оваа серија,напротив со ваква игра може и метла да јадат.

Пол ако е спремен за следна, тој ќе го чува Харден. Од друга страна Ариза тешко да го чува Пол. Да беше здрав Беверли ќе беше друга работа.
Ама, чим без Пол тепаа, тешко ќе биде за Хјустон.

Sent from my GT-I9505

Austin Rivers, еден од најпотценетите, секако не и во очите на татко му.

Буши ги грдите хјустони све да им ебам, за мене ќе биде хајлајт на сезоната ако им бапнат метлиште.

LA Brotherhood FTW! :icon_lol:

Последно уредено:
Баш за тоа дојдов да пишам. Иако не ми е ни малку омилен играч сепак мноооогу има напреднато и созреано Грифин. Кој што сака нека каже ама работата со квалитетен тренер си го направи своето. Одма се гледа како знае да извади максимум од своите играчи и како играта на Клиперс не изгледа како да се од џунгла дојдени, како што беа пред да дојде Док. Редик проигра под негова палка, Грифин ненормално напредна, го поправи и шутот, Џордан да не зборувам, одличен е иако мене ме нервира, добро познато е тоа на сите од форумов. :D
Не знам каква е ситуацијата со Крис Пол ама ако се врати јас предвидувам максимум една победа за Хјустон, за оваа дивина насобрана во еден тим.

Кавси многу изгубија со повредата на Лав, дегенот Олиник можеби не лиши од уште една серија со 7 утакмици. Немаат решение Кавси за високите играчи на Чикаго, нарочито за Гасол. Тука е огромна предноста на Чикаго, а плус и што го имаат еден од најдобрите дефанзивци во лигата и можеби човек што најдобро го чува Леброн од сите.

Блејк генерално е ограничен (ваљда од таму и куцањата) али во последно време е ѕверка, како и Клиперси во целост. Вака ако продолжат ќе ги избушат и Вориорси онака лабаво.

Абе не заебавај за 4ка шо има во просек речиси трипл-дабл да речиш дека е ограничен.. Одбраната и пост-играта сеуште не му се на елитно ниво ама она движење и плејмејкерски способности на негова висина и градба само Леброн ги има во лигата

Џон Вол нема да игра вечерва заради зглобот шо го повреди.. со хендикеп преге атланта ја пишав ако не тепат убедливо сега нека се пензионират сите до еден

Или ова во превод значи дека Булси немаа многу загубени топки, Батлер брзо се враќаше во одбрана да го чува Леброн. Вчера Булс одлично му го затворија влезот на Леброн како и лесните поени од транзиција.

106-90 за Атланта и 1-1 во сериите...Ќе биде интересно ако се врати за следната игра џон вол :D Перчи солиден

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom