НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вориорс лесен распоред имаа досега ќе паднат кај и да е

@ wolves
vs rockets
@ mavs
@ pelicans
@ grizzlies
vs okc
vs kings
@ lakers
@ clippers

барем 4 тука губат

Ова на Вестбрук е 100 пати појако. :D
Не знам у пм, секогаш кога ќе закуца Вестбрук е прејако! Толку енергија внесува, толку експлозивност има во него што страв ме фаќа за противникот кога ќе се улета Расел. :D

Доста се зборува за Рондо. Тој теоретски е добра опција за Детроит ама никако во пакет со Monroe и Drummond. Rondo/Meeks/екстра шутер/Smith/Drummond можеби има некакви шанси да функционира во напад. Со се друго ќе се мачат.

Па на тоа и идат, на големо се зборува за Монро у Бостон, и доколку се согласи тој да остане и после оваа година у Бостон да потпише со нив многу веројатно е да се деси овој трејд...
Рондо и Смит се најдобри другарчиња и никад не криеле дека сакаат да играат заедно !
Што се однесува до Смит, намалил со нерезонските тројки, али реално да праемо муабет него го зедоа и го ставија на позиција три

Ова на Вестбрук е 100 пати појако. :D
Не знам у пм, секогаш кога ќе закуца Вестбрук е прејако! Толку енергија внесува, толку експлозивност има во него што страв ме фаќа за противникот кога ќе се улета Расел. :D

Изгледа појако дека е помал, али веруј ми ова на Драмонд не го прави секој центар, на таа висина и неподвижност да го зкаачиш на постер еден од најдобрите дефанзивци у НБА не е мала работа !!

Каков Монро бе, Џош факинг Смит е канцерот, ебати недефинираниот играч, wannabe Андре Игудола. Ај да игра на четворка ок, али кој го излажа дека го бива за ниско крило. Дур е тој у тим, Детроит не глеа плејоф. :гик:

Каков Монро бе, Џош факинг Смит е канцерот, ебати недефинираниот играч, wannabe Андре Игудола. Ај да игра на четворка ок, али кој го излажа дека го бива за ниско крило. Дур е тој у тим, Детроит не глеа плејоф. :гик:

Брат тој дојде у тим на Андре и Монро, и му рекоа да игра тројка.. Читав еден артикл вчера од еден новинар од Детроит, лани Думарс го сакал Игудала у тимот, тоа му фалело на тимот, тројка, што знае да игра одбрана и после плеј што ќе разигрува и ќе биде шутер..
Тогаш на сцена стапил Горс, (газдата на тимот) кој рекол дека Игудала не бил too flashy, или ти не бил хај профил слободен агент, и он пресекол да се земе Џош Смит, и договорот за Џенингс више бил готов и немало простор во селери капот и за Игудала и овој после отиде у Голден Стејт...
Ја не го обвинувам Смит ни малце у цела оваа ситуација, плус он е на договор на 13,5 милиони годишно, за тоа што го играше у Атланта типот не е уопште преплатен, само го зедоа кога не требаше....
А Смит уствари беше мамец да се земе Рондо, али Бостон не го сакаше Брендон Најт у пакет со Монро и се деси тоа што се деси...
Новиов газда на Пистонси е ептен богат, али кошаркаско познавање нула, дур беше Биг Д газда друг муабет се тераше, али јбг тоа е

Па тоа е муабетот, они тројца никад не би биле ефективни заедно на терен, али мислим дека Ван Ганди го одбира погрешниот партнер на Драммонд.

Монро и Драмонд би можеле да бидат “кули близначки“ тип на дуо, колку и да на таквиот формат на центри се порезервирано се гледа во „модерната“ ера. Они сакаат Драмонд да го направат тип на Хауард и Дејвис, али некако не иде, особено не со Џош Смит. Од ова мешање на газдите патат многу тимови, штом ангажираш ГМ дај му прилика ебате, ти само кеширај, сигурно не знаеш подобро од типови кои 24/7 следат напредни статистики и ја гледаат секоја текма.

Иначе на НБА2к14 играм со Детроит и го земав Игги Азалеа место Џош... и нормално сеа сум лидер на истокот. :D

Сезонава скоро цело време игра 4ка. А тој во тимот, сакаат или не секако ќе мора да го имаат заради договорот.[DOUBLEPOST=1418050260][/DOUBLEPOST]
Па тоа е муабетот, они тројца никад не би биле ефективни заедно на терен, али мислим дека Ван Ганди го одбира погрешниот партнер на Драммонд.

Монро и Драмонд би можеле да бидат “кули близначки“ тип на дуо, колку и да на таквиот формат на центри се порезервирано се гледа во „модерната“ ера. Они сакаат Драмонд да го направат тип на Хауард и Дејвис, али некако не иде, особено не со Џош Смит. Од ова мешање на газдите патат многу тимови, штом ангажираш ГМ дај му прилика ебате, ти само кеширај, сигурно не знаеш подобро од типови кои 24/7 следат напредни статистики и ја гледаат секоја текма.

Иначе на НБА2к14 играм со Детроит и го земав Игги Азалеа место Џош... и нормално сеа сум лидер на истокот. :D

Drummond во многу аспекти и е сличен на Howard и нормално дека како него сакаат да го прават. Ама гледај со какви играчи бил ефективен Howard до него па ќе ти стане јасно. Davis е тотално поинаков играч.

Инаку Детроит е катастрофа сезонава без разлика дали играат со 3ца, 2ца или само еден од нив. Како и да ги играш без соодветни шутери околу нив и без квалитетен плеј кој ќе ги разигрува другите а нема да ја доминира топката и да шутира бесмислени шутеви никаде не одат.

Плус и Drummond, талент е ама не е ич изделкан. Во одбрана мора да биде појак отколку што е.

P.S. Кој гледаше OKC-Детроит вчера се му е јасно за Детроит. Последниот напад кога Џенингс одби положување за да израмни оти му трубат дека само шутира и ретардирано подаде надвор за тројка на Смит ти кажува се што треба да знаеш за екипата. Крајно дисфункционална е. Плус во прав е Марли, Monroe само си чека да си замине. Не се замара ама ич.

Последно уредено:
Не следам до толку НБА како повеќето па ме интересираше вечерашниот меч помеѓу Индијана и Атланта зошто чекам победа на Атланта за добивка. Ваше мислење? Фала ви однапред

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не следам до толку НБА како повеќето па ме интересираше вечерашниот меч помеѓу Индијана и Атланта зошто чекам победа на Атланта за добивка. Ваше мислење? Фала ви однапред

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тепаат „нашите“ без проблем ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom