the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова на Вестбрук е 100 пати појако.
All over Serge !!![]()
Доста се зборува за Рондо. Тој теоретски е добра опција за Детроит ама никако во пакет со Monroe и Drummond. Rondo/Meeks/екстра шутер/Smith/Drummond можеби има некакви шанси да функционира во напад. Со се друго ќе се мачат.
Ова на Вестбрук е 100 пати појако.
Не знам у пм, секогаш кога ќе закуца Вестбрук е прејако! Толку енергија внесува, толку експлозивност има во него што страв ме фаќа за противникот кога ќе се улета Расел.![]()
Каков Монро бе, Џош факинг Смит е канцерот, ебати недефинираниот играч, wannabe Андре Игудола. Ај да игра на четворка ок, али кој го излажа дека го бива за ниско крило. Дур е тој у тим, Детроит не глеа плејоф.![]()
Каков Монро бе, Џош факинг Смит е канцерот, ебати недефинираниот играч, wannabe Андре Игудола. Ај да игра на четворка ок, али кој го излажа дека го бива за ниско крило. Дур е тој у тим, Детроит не глеа плејоф.![]()
Па тоа е муабетот, они тројца никад не би биле ефективни заедно на терен, али мислим дека Ван Ганди го одбира погрешниот партнер на Драммонд.
Монро и Драмонд би можеле да бидат “кули близначки“ тип на дуо, колку и да на таквиот формат на центри се порезервирано се гледа во „модерната“ ера. Они сакаат Драмонд да го направат тип на Хауард и Дејвис, али некако не иде, особено не со Џош Смит. Од ова мешање на газдите патат многу тимови, штом ангажираш ГМ дај му прилика ебате, ти само кеширај, сигурно не знаеш подобро од типови кои 24/7 следат напредни статистики и ја гледаат секоја текма.
Иначе на НБА2к14 играм со Детроит и го земав Игги Азалеа место Џош... и нормално сеа сум лидер на истокот.![]()
Вестбрук има најдобро тело. (no homo)Вестбрук е топ 5 атлета во историјата на спортот. Типот има тело на рагби играч, едноставно РУШИ се пред себе.
Не следам до толку НБА како повеќето па ме интересираше вечерашниот меч помеѓу Индијана и Атланта зошто чекам победа на Атланта за добивка. Ваше мислење? Фала ви однапред
Sent from my iPhone using Tapatalk