G
grande-juve
Гостин
И првите два меча не му идеше... Батум исто тапа, а и ко тим ко да се успани... мора брзо будење зашто западов не чека никого.Лилард нешто слабо ми игра![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И првите два меча не му идеше... Батум исто тапа, а и ко тим ко да се успани... мора брзо будење зашто западов не чека никого.Лилард нешто слабо ми игра![]()
Еве го дава знаци на животИ првите два меча не му идеше... Батум исто тапа, а и ко тим ко да се успани... мора брзо будење зашто западов не чека никого.
[DOUBLEPOST=1414987637][/DOUBLEPOST]Ептен лошо се отвара Лилард во напад, многу слабо, Алдриџ златен да е како ги дава од мижи митро позиции 
-4 години/70 милиончиња
-41 поенче бричење над Коби
-за женска да не збораме
![]()
![]()
Роди ме мајко мелез.
среќа all i do is dunk oдлично помина протиб кингс и cousins-4 години/70 милиончиња
-41 поенче бричење над Коби
-за женска да не збораме
![]()
![]()
Роди ме мајко мелез.

Да си напрајш и ти 70М вечер имаш поклонче во моцарт Грифин -26 поени против Фејворс.
Да, има додаток на страната.Ги пуштија типовите за играчи?

Да пополнат уште некоја дупка во одбрана, и зошто да не. Се надевам МекКалум ќе ги добие минутите на Сешнс, Колисон да подработи на шутот (во одбрана е одличен) а фаци ко ЏејТи и Лендри едноставно мора да заминат пошто се очобол (мислам би се уклопиле во детроит добро, таман за Смит - ова би дошло ко кец на десетка, али ова се само мои желби). Фалат шутери, не може све преку Геј и БигКаз да иде. Ќе видиме со Ник и Омри, од кај знаеме може некој баш од овие двајца ќе биде новиот Пеџа? Why noy. #ForeverPurple.Добро тимче ми се Кингси, имаат одлична стартна петорка, но слаба клупа. Ако има останат здрави во поголемиот дел од сезоната главните играчи, можеби можат да се надеваат на плејоф.
Лилард нешто слабо ми игра![]()