НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И првите два меча не му идеше... Батум исто тапа, а и ко тим ко да се успани... мора брзо будење зашто западов не чека никого.
Еве го дава знаци на живот :D[DOUBLEPOST=1414987637][/DOUBLEPOST]Ептен лошо се отвара Лилард во напад, многу слабо, Алдриџ златен да е како ги дава од мижи митро позиции :cuc:

Последно уредено:
А бе Пионери мои, три пати да се изгубело топка во последни 20тина секунди при инбаунд..(n) #ДедоМраз #Поклони

-4 години/70 милиончиња
-41 поенче бричење над Коби
-за женска да не збораме
6a00d8341c558f53ef01a73dde097d970d-pi

i

Роди ме мајко мелез.

-4 години/70 милиончиња
-41 поенче бричење над Коби
-за женска да не збораме
6a00d8341c558f53ef01a73dde097d970d-pi

i

Роди ме мајко мелез.

Да си напрајш и ти 70М вечер имаш поклонче во моцарт Грифин -26 поени против Фејворс.

Добро тимче ми се Кингси, имаат одлична стартна петорка, но слаба клупа. Ако има останат здрави во поголемиот дел од сезоната главните играчи, можеби можат да се надеваат на плејоф.

Кога некој ги вбројува Клиперс во главни кандидати за титула... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Добро тимче ми се Кингси, имаат одлична стартна петорка, но слаба клупа. Ако има останат здрави во поголемиот дел од сезоната главните играчи, можеби можат да се надеваат на плејоф.
Да пополнат уште некоја дупка во одбрана, и зошто да не. Се надевам МекКалум ќе ги добие минутите на Сешнс, Колисон да подработи на шутот (во одбрана е одличен) а фаци ко ЏејТи и Лендри едноставно мора да заминат пошто се очобол (мислам би се уклопиле во детроит добро, таман за Смит - ова би дошло ко кец на десетка, али ова се само мои желби). Фалат шутери, не може све преку Геј и БигКаз да иде. Ќе видиме со Ник и Омри, од кај знаеме може некој баш од овие двајца ќе биде новиот Пеџа? Why noy. #ForeverPurple.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom