НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам најголем губитник е ОКЦ од ситуацијава, освен ако не мислат да го шитнат Џексон на лето. За Кавс штознам, ако се уклопат Шамперт и пред се Џеј Ар, може да бидат страшна екипа, мада некако имаат премногу играчи кои јас сакаат топката во рацете, а таа е само една. :)
Интересно ќе биде да се следат Никси летово, како што кажа Мојсо погоре, со Фил Џексон и ослободен салари кап....:D

Дион Вејтерс е помлада верзија на Џеј Ар, ништо повеќе, си има и он проблеми у главата. Добро извадија Кавс од трејдов.

Вејтерс Смит и Јанг у еден тим,замисле те ја тројкава,петарда до петарда:D.

Пак на инбауд пас губат топка, а со тоа и меч... ОЧАЈ!

Може да ми каже некој каде може да ја слегнам последната утакмица на Детроит со САС?Сум побркал времето на крајот ја фатиф само.

Може да ми каже некој каде може да ја слегнам последната утакмица на Детроит со САС?Сум побркал времето на крајот ја фатиф само.

http://vk.com/nbaseason

Само треба да направиш акаунт, а можеш и со фејсбук да се логираш.

Како бе Веитерс е полунеспособен играч? :confused: И што добро гледаш во смешникот Џеј Ар Смит....

Ништо добро не гледм во Smith. Ама не гледам ни во Waiters. Слични играчи се. Генерално сум на став дека такви gunner тип на играчи кои играат компелтно надвор од тимскиот концепт не им помагаат на тимовите да победуваат - особено не на оние кои треба да победуваат секоја вечер (оние кои се борат за титула).

П.С. Знаеш дека ни на Nick Young не му сум фан.[DOUBLEPOST=1420622401][/DOUBLEPOST]
Тоа пошто Кајри стана таков ѕвер за брзо време, а и сезонава со ЛеБрон изгледа заборавија што играч е Дион. Сепак е млад, во наредниве 3-4 години итоа како ќе стане одличен играч. А за Џеј Ар и ја стварно не знам што гледаат. Ај Шамперт за од клупа е топ, не прави толку проблеми, си ја знае задачата, ама Џеј Ар ? Само уфрлаат уште еден нестабилен играч во и онака вештачки исфорсиран тим. Не гледам како Кливленд се победници со трејдов. Пре би рекол Никси станаа страшни, за 50мил им се намалу salary cap-от од следна сезона, а со Фил таму очекувам да состават страшен тим.

1. Shumpert е најдобар играч во трејдот.
2. Smith и Waiters се слични играчи. Инивидуалци кои играат комплетно надвор од тимскиот концепт и не играат одбрана.
3. И најважно Кливленд доби пик од прва рунда. Тоа е најголемата добивка од целиот трејд.

Инаку Smith не е во трејдот затоа што Кливленд го сака туку затоа што тоа беше цената на Њујорк да го даде Shumpert. Ако беше до Кливленд ќе им го оставеа на Никси.

Последно уредено:
Рондо добро се вклопи во Далас (y)ама и не се сомневав дека тоа ќе се случи зошто Рик Карлајл е феноменален тренер. Со доаѓањето на Родно во Далас можеби малку офанзивата им падна ама сеште ја имаат една од најдобрите во лигата, но од друга страна па одбраната им се подобри и тоа драстично и сега и во тој сегмент се меѓу најдобрите во лигата.

Shtom Jennings pogodil game winner, kje rikne nekoj volk vo gorata.[emoji23][emoji23][emoji23]
Inache vecher igraat so dallas, i dvete ekipi imat 6 game win streak.
Should be fun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom