НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сандерс суспендиран поради пушење трева :D, ќе ги пропушти најверојатно првите 5 утакмици од следната сезона. Си призна човекот и кажа демек не треба да е во забранети супстанци пошто од медицински аспект е многу корисна за здравјето:D. Јас го поддржувам другарот и сеа ми стана еден од омилените играчи.

Ете јас на пример користам протеин во прав од канабис, башка за рекреација нели и сум многу задоволен и дај боже и тука да дојде време да се легализира како у Колорадо. Муабетов ми е , зошто пушењето е забрането, а правот кој го користам не е, а се работи за истото растение..:D

Булси имаат импресивни 26-52 на полувреме против Визардс. Ме интересира податок, колку е рекородот во најмалку постигнати поени во 1 полувреме?

Инаку со вчерашниот натпревар Булс станаа најдобрата одбрана во лигата во примени поени по утакмица и ја надминаа Индиана, но сепак Индиана остануваат први со најмалку примени поени по посед додека булс се втори во таа категорија.

Инаку со вчерашниот натпревар Булс станаа најдобрата одбрана во лигата во примени поени по утакмица и ја надминаа Индиана, но сепак Индиана остануваат први со најмалку примени поени по посед додека булс се втори во таа категорија.

Во превод 2ри се :) Таа категорија број на примени поени е бескорисна бидејќи целосно зависи од темпото со кое игра екипата. Ако игра некоја екипа брзо не значи дека е лоша во одбрана. Тоа што е релевантно и на големо се користи во НБА е број на примени поени во 100 поседи на топка. Интересно на пример е што Филаделфија е некаде на средина во број на постигнати поени, аматоа апсолутно не значи дека се просечен офанзивен тим. Напротив, убедливо најлоши се, само играат страшно брзо.

Во превод 2ри се :) Таа категорија број на примени поени е бескорисна бидејќи целосно зависи од темпото со кое игра екипата. Ако игра некоја екипа брзо не значи дека е лоша во одбрана. Тоа што е релевантно и на големо се користи во НБА е број на примени поени во 100 поседи на топка. Интересно на пример е што Филаделфија е некаде на средина во број на постигнати поени, аматоа апсолутно не значи дека се просечен офанзивен тим. Напротив, убедливо најлоши се, само играат страшно брзо.
Се е у ред тоа што го кажа, затоа и го потенцирав :)

Може некој да ми каже дали Џинобили и вечер ќе одмара?

Која очај утакмица ја дава Индијана, која ѕверотиња е Антич :cuc:. Криво да ти е што некогаш се јаделе трици за човекот.

ANTIC ANTIC ANTIC oooooo kakva partija covece

Антич ваков процент на шут немал од прошлиот пат кога играл НБА 2К14 на ПС

NCAA финалето, Кентаки тепа по мое и МВП Рендл се разбира. Ајде да видиме...:)[DOUBLEPOST=1396927071][/DOUBLEPOST]Штета ! А баш сакав фрешмените да земат али тоа е...

Последно уредено:
Комплексот наречен Бруклин продолжува 4-0 против Мајами(y).Нека бегаат што подалеку од нив у Плејофот ако не сакаат проблеми,очогледно е дека не им одговараат.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom