Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и јас со Канзас одам ама опасно ќе биди првите 2 утакмици без ембид

катастрофа јас 2 од 4 фајнл фор шо ги имав веќе ми отпаднаа.. да ти се плукнам и во џабари и во вигинсТолку од Канзас
Маму им ебем до сега сум 90,2 проценти, да ми поминаа и они ќе бев у игра јака![]()
катастрофа јас 2 од 4 фајнл фор шо ги имав веќе ми отпаднаа.. да ти се плукнам и во џабари и во вигинс
Тешко Канзас, макар што и јас очекувам да изненадат и да дотуркаат далеку. Ретко победуваат тимови чии главни играчи се freshmen-и. Аризона е мојот тип.
па и како шо реков самиот многу тешко ќе биди без Ембид првите две утакмици.. и еве не издржаа.. да издржеа некако, во последните 16 ќе се вратеше Ембид и според мене фаворити за титула ќе беаЌе се цитирам себеси од пред некој ден:
Многу од денешните НБА ѕвезди се мачеле да го одведат својот тим далеку во колеџ како freshman-и. Не треба премногу форсирање по нив. Обично екипи со јака тимска одбрана стигнуваат најдалеку.
Инаку ако добро се сеќавам јас типував на Аризона, Канзас, Мичиген Стејт и Мичиген, па ќе видиме 3 од 4 сеуште се живи.

Многу од денешните НБА ѕвезди се мачеле да го одведат својот тим далеку во колеџ како freshman-и. Не треба премногу форсирање по нив. Обично екипи со јака тимска одбрана стигнуваат најдалеку.
Инаку ако добро се сеќавам јас типував на Аризона, Канзас, Мичиген Стејт и Мичиген, па ќе видиме 3 од 4 сеуште се живи.
катастрофа јас 2 од 4 фајнл фор шо ги имав веќе ми отпаднаа.. да ти се плукнам и во џабари и во вигинс