- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 2.078
- Поени од реакции
- 1.243
Сандерс суспендиран поради пушење трева
, ќе ги пропушти најверојатно првите 5 утакмици од следната сезона. Си призна човекот и кажа демек не треба да е во забранети супстанци пошто од медицински аспект е многу корисна за здравјето
. Јас го поддржувам другарот и сеа ми стана еден од омилените играчи.
Ете јас на пример користам протеин во прав од канабис, башка за рекреација нели и сум многу задоволен и дај боже и тука да дојде време да се легализира како у Колорадо. Муабетов ми е , зошто пушењето е забрането, а правот кој го користам не е, а се работи за истото растение..
, ќе ги пропушти најверојатно првите 5 утакмици од следната сезона. Си призна човекот и кажа демек не треба да е во забранети супстанци пошто од медицински аспект е многу корисна за здравјето
. Јас го поддржувам другарот и сеа ми стана еден од омилените играчи. Ете јас на пример користам протеин во прав од канабис, башка за рекреација нели и сум многу задоволен и дај боже и тука да дојде време да се легализира како у Колорадо. Муабетов ми е , зошто пушењето е забрането, а правот кој го користам не е, а се работи за истото растение..

Таа категорија број на примени поени е бескорисна бидејќи целосно зависи од темпото со кое игра екипата. Ако игра некоја екипа брзо не значи дека е лоша во одбрана. Тоа што е релевантно и на големо се користи во НБА е број на примени поени во 100 поседи на топка. Интересно на пример е што Филаделфија е некаде на средина во број на постигнати поени, аматоа апсолутно не значи дека се просечен офанзивен тим. Напротив, убедливо најлоши се, само играат страшно брзо.
. Криво да ти е што некогаш се јаделе трици за човекот.