NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно само зашо некој ги коментира нековите постови и му ги крева акциите(за тролање). Па од него и уште еден „спортски стручњак“ на форумот поголеми сератори нема.
бтв Се знае Пекман што школа е :)

Не ми е јасно само зашо некој ги коментира нековите постови и му ги крева акциите(за тролање). Па од него и уште еден „спортски стручњак“ на форумот поголеми сератори нема.
бтв Се знае Пекман што школа е :)
Па барем нека го банираат од темава ... Јаде гомна Лав ова Лав она ваков бил таков бил а нема изгледано една утакмица негова .

незнам што е со споредбава меѓу Грифин И лав....
Лав е каде каде покомплетен играч од Грифин... има каде каде подобар шут и скок ... едино нешо шо е боље Грифин од Лав е куцањето...

Грифин е најдобриот играч на Клипси во овие 13 победи по ред играјќи само околу 30 мин.

Лов игра по 40 мин, има катастрофа шут од поле а и неговите не се држат баш добро со него, премногу шутови им одзема.
Барем засега воопшто нема дискусија. Исто ко да споредиш Кемба Вокер со Тони Паркер оти овај првиот имал добра статистика и бил во некој елементи подобар.

Дај бе легниси. Лав е топ 3 најдобри 4ки во лигата...Или можеби го замрази од лани кога ви ја плесна тројката во последна секунда за победа а?

Грифин е најдобриот играч на Клипси во овие 13 победи по ред играјќи само околу 30 мин.

Лов игра по 40 мин, има катастрофа шут од поле а и неговите не се држат баш добро со него, премногу шутови им одзема.
Барем засега воопшто нема дискусија. Исто ко да споредиш Кемба Вокер со Тони Паркер оти овај првиот имал добра статистика и бил во некој елементи подобар.

griffin koa ke prai po 10 skoka u cetvrtina doj tuka ke zborime...

а демек грифин има боље шут....башка да не е крис пол блејк ни пола од поените да ги има...освен во куцање кажи во шо е боље грифин?

На ногу пати беше прашан BlakeGriffin32 колку години си. Те молам одговори ни. Не ми е јасно кој може да се пали толку на играч како тој од твојот ник. Кажи ми во кој параметри е подобар од Кевин? Освен во атрактивност, иако според мене Грифин не е некој многу атрактивен играч. За мене атракција е Вестрбрук Дурант Џејмс и понекогаш и Коби(веќе годините го јадат). не е атракција центар или к.центар да закуца сам под кош.
Еве има голем одраз Грифин а зашо од 15 скока повеќе не може да направи? За шутот да не правеме муабет. Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.

Овој малиов го прае истото што и Блејк, можда и подобро, да го има Крис Пол у Екипа ќе Арон Гордон ќе биде подобар од Кевин Лов или не, чекај збунет сум ....

:pos:

Шала на страна, глеј те го детево, му предвидуваа многу светла иднина

башка да не е крис пол блејк ни пола од поените да ги има
9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.[/quote]
Епа тогаш како ќе ги објасните 22та поени и 12 скока во неговата руки сезона. Или тие не се рачунат пошто не влегоја Клипси во плејоф? Епа тогаш кажи зошто треба да ја сметаме за нешто посебно статистиката на Кевин Лов. Ајде кажи ми Ногу ме интересира.

9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.
Епа тогаш како ќе ги објасните 22та поени и 12 скока во неговата руки сезона. Или тие не се рачунат пошто не влегоја Клипси во плејоф? Епа тогаш кажи зошто треба да ја сметаме за нешто посебно статистиката на Кевин Лов. Ајде кажи ми Ногу ме интересира.
Дај бре одјеби со споредбите твои глупави . Не гледаш дека само ти имаш став дека Грифин бил подобар . Добро еве ти си стручњак ние другите 50 души врска немаме .

9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.Епа тогаш како ќе ги објасните 22та поени и 12 скока во неговата руки сезона. Или тие не се рачунат пошто не влегоја Клипси во плејоф? Епа тогаш кажи зошто треба да ја сметаме за нешто посебно статистиката на Кевин Лов. Ајде кажи ми Ногу ме интересира.
Бидејќе Грифин е најдобрата 4ка во НБА на сите времиња ја има најдобрата руки сезона и Лов е смешен во споредба со него.
И сите живеевме до крајот на нашите животи

Блејк е моментално во подобра форма од Лов(после повреда) ама дај не глуши дека е подобар играч од него. Голем такво ако имал толку поени и скокови во руку сезоната. Види колку имал изгубени топки.. Не е се во тоа колку пати ке ја закуцаш за натпревар и ке добиеш аплаус.. Незнам дали играш кошарка и си го гледал(пaзел) Лов како работи во одбрана за тимот, тоа Блејк го нема.. Блејк е корисен само кога е во напад од тројка до аут линијата под кош.. Глеам дека си фан негов и навиваш за клиперс и пак ке имаш своје мислење ама тоа е тоа.. Сите овде ти викаат дека Лов е подоминентен играч од Блејк.. :)

Некоа споредба..
http://hoopsgrind.com/2012/03/05/kevin-love-vs-blake-griffin-analyzing-every-possession-4/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom