Не ми е јасно само зашо некој ги коментира нековите постови и му ги крева акциите(за тролање). Па од него и уште еден „спортски стручњак“ на форумот поголеми сератори нема.
бтв Се знае Пекман што школа е
бтв Се знае Пекман што школа е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па барем нека го банираат од темава ... Јаде гомна Лав ова Лав она ваков бил таков бил а нема изгледано една утакмица негова .Не ми е јасно само зашо некој ги коментира нековите постови и му ги крева акциите(за тролање). Па од него и уште еден „спортски стручњак“ на форумот поголеми сератори нема.
бтв Се знае Пекман што школа е![]()
Грифин е најдобриот играч на Клипси во овие 13 победи по ред играјќи само околу 30 мин.
Лов игра по 40 мин, има катастрофа шут од поле а и неговите не се држат баш добро со него, премногу шутови им одзема.
Барем засега воопшто нема дискусија. Исто ко да споредиш Кемба Вокер со Тони Паркер оти овај првиот имал добра статистика и бил во некој елементи подобар.
а демек грифин има боље шут....башка да не е крис пол блејк ни пола од поените да ги има...освен во куцање кажи во шо е боље грифин?Грифин е најдобриот играч на Клипси во овие 13 победи по ред играјќи само околу 30 мин.
Лов игра по 40 мин, има катастрофа шут од поле а и неговите не се држат баш добро со него, премногу шутови им одзема.
Барем засега воопшто нема дискусија. Исто ко да споредиш Кемба Вокер со Тони Паркер оти овај првиот имал добра статистика и бил во некој елементи подобар.
9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.[/quote]башка да не е крис пол блејк ни пола од поените да ги има
Дај бре одјеби со споредбите твои глупави . Не гледаш дека само ти имаш став дека Грифин бил подобар . Добро еве ти си стручњак ние другите 50 души врска немаме .9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.
Епа тогаш како ќе ги објасните 22та поени и 12 скока во неговата руки сезона. Или тие не се рачунат пошто не влегоја Клипси во плејоф? Епа тогаш кажи зошто треба да ја сметаме за нешто посебно статистиката на Кевин Лов. Ајде кажи ми Ногу ме интересира.
Бидејќе Грифин е најдобрата 4ка во НБА на сите времиња ја има најдобрата руки сезона и Лов е смешен во споредба со него.9, member: 7275"] Тоа ти е реалноста да не е CP3 во Клиперс, Грифин ќе има минимум 6-8 поени по натпревар помалку од сега.Епа тогаш како ќе ги објасните 22та поени и 12 скока во неговата руки сезона. Или тие не се рачунат пошто не влегоја Клипси во плејоф? Епа тогаш кажи зошто треба да ја сметаме за нешто посебно статистиката на Кевин Лов. Ајде кажи ми Ногу ме интересира.