Лошо..многу лошо.. Артест и Бајнам дрва невидени...не ги можам ич :kesa: Слаби во одбрана уште послаби во напад.. Неможе само Коби и Гасол да играат.. За Одом па немам коментар
Зажалив што дремев до 6 сабајле, сега сум ко тенк да ме ебел

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Невидени идиоти во прославата, како да им зависи од тоа дали ќе преживеат или не. Нејт Робинсон се понашаше како Мајкл Џексон, Дејвис како мало дете, не знам што беше работата, изгледа знаат дека играат против најдобрите и најдобриот играч па така им доаѓа, тоа докажува колку се плашат од ЛА ама се надевам дека на крајот ќе плачат како пичиња под кошула!П.П.С Прославувањето на некои играчи од Бостон ми личеше на театар на пациенти од Бардовци... Дејвис после секој кош се дери како да е второто доаѓање на Херкулес - врв беше плунката која му се тегнеше низ цела брада, Нејт Робинсон после секој кош се стега како да е на Мистер Олимпија, Рашид на секое свирче се дери и врти кругови како пијана кокошка околу обрачот, Гарнет оди на раце и на колена...разбирам дека има емоции, но нивните движења ми изгледаа идиотски.
Ако беше во ред таа прослава, сите ќе прославуваа така, па и Меси!Еј,не ми се верува!!
Ви смета сега како се радуваат![]()
Па не смее во ЛА,ќе им смета на Џек Николсон и Силвестер Сталоне:tv:Ако беше во ред таа прослава, сите ќе прославуваа така, па и Меси!
Зошто така не се радуваше така Нејт во ЛА, туку во Бостон, се гледа дека е селски играч, само дома се чатали!
Ајде оди гледај фудбал, повеќе се разбираш од тоа, за кошарка само провоцираш зошто не навиваш за Бостон, туку за Њу Џерси!Па не смее во ЛА,ќе им смета на Џек Николсон и Силвестер Сталоне:tv:
Ако беше во ред таа прослава, сите ќе прославуваа така, па и Меси!
Зошто така не се радуваше така Нејт во ЛА, туку во Бостон, се гледа дека е селски играч, само дома се чатали!
Тоа е зошто сите само го исвиркуваат, сакаат да го деконцентрираат и мора некако да се истуши!Па како сакаш да се радуваат кога го победија својот најголем ривал во историјата на НБА. Јес да беа малку претерано театрални особено Гарнет и Волас али тоа е се оправдано. Ипак ова е најјакиот ривалитет помеѓу две екипи во НБА. А и Брајант не беше ништо поарен кога ќе погодеше тројка. Стално упатуваше подмолен поглед кон публиката