NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер Коби мора да е попаметен во нападот, воопшто да не форсира, и да го храни постот. Гасол одмазда на Гарнет! Одом да си ја продолжи играта од претходната утакмица... и тоа е тоа. Но ова е апокалиптична утакмица за Бостон, губат и нека се сликаат. Ќе биде тешко...

П.С Штета што не сме правилни фанови, и ни требаат други постери, па да се одгледаме на нив.

И јас сум фан на ЛАЛ и реално ги гледам работите.Очигледно е дека ЛеБрон е подобар од Коби во регуларниот дел.
Но силата се покажува во плејоф мечевите каде Коби е неприкосновен.(можеби заради соиграчите).

И јас сум фан на ЛАЛ и реално ги гледам работите.Очигледно е дека ЛеБрон е подобар од Коби во регуларниот дел.
Но силата се покажува во плејоф мечевите каде Коби е неприкосновен.(можеби заради соиграчите).
Коби=шарк, Леброн=руки, дајте да расчистиме веќе со тоа. :)

еиии ќе забраев, вечерва е четврта утакмица финале :)
ај нека е малце потесна, последнава ептен Ален се изглупира.

и доста со споредбиве ЛБ - Коби, ко се знае дека Вејд е најачи :baeh:

ајмо Бостон...ја пишав у кладилница Брајант -28 коша и Пирс 20+ :D

леле едниот судија досуди два непостоечк ифаули ко имногу влијаат на текот на играта. аууу зар го има и ова во НБА?

реј ален пак дрво :pos2:

леле едниот судија досуди два непостоечк ифаули ко имногу влијаат на текот на играта. аууу зар го има и ова во НБА?

реј ален пак дрво :pos2:

и коби не е ништо поарен..засега е даб па ке видиме..

тој на крај увек проработува, ал исо судењево не ми се гледа кошарка ова не личи на ништо ако е наместена уткамицава да ј нека го кажат резултатот да не се мачиме да гледаме, навистина преку кур од вакво судење.

п.с. пак се гледа колку е слаб док риверс не знае да ги ротира играчите.

--- надополнето ---

го виде сега кој е дабот :pos2: ве искина коби :vozbud:

тој на крај увек проработува, ал исо судењево не ми се гледа кошарка ова не личи на ништо ако е наместена уткамицава да ј нека го кажат резултатот да не се мачиме да гледаме, навистина преку кур од вакво судење.

п.с. пак се гледа колку е слаб док риверс не знае да ги ротира играчите.

ти си уствари најголемото дрво од сите...престани со глупите коментари..

ти си уствари најголемото дрво од сите...престани со глупите коментари..

најголемо дрво се бостон тој рондо играч од нба не може слободн ода погоди :pos2:

а судииве се наклонети ко нлејекрс а тоа значи дека е местена лејекрс да победи

Само смирено до крај, на Бостон им гори под нозе. Ако го изгубат и овој, ја губат титулата.

најголемо дрво се бостон тој рондо играч од нба не може слободн ода погоди :pos2:

а судииве се наклонети ко нлејекрс а тоа значи дека е местена лејекрс да победи

Ахмм... Џаро ја наместил сега кажаа на фаци

дајте некој нека го банира овој зоте, ретарди не ни требаат

Ахмм... Џаро ја наместил сега кажаа на фаци
Прво било у план 0-0 да заврши.

Одлични 2/4 само да продолжат овака па на крај Бостон слободно можат да се сликаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom