NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Да му го ЈАДЕТЕ на Дејвис ! Гадови само замерувате на некој ! Искомплексирани СУШТЕСТВА ! До тој степен нервирате !
Извини од кое село си ти дојден тука????

Инаку со задоцнување честито нека ви е зелени на победава. кога влезе Дејвис првпат го подреков:( Ама ајде во недела ќе биде многу весело. кој прв ќе ја има првата меч-топка во ЛА

Невидени идиоти во прославата, како да им зависи од тоа дали ќе преживеат или не. Нејт Робинсон се понашаше како Мајкл Џексон, Дејвис како мало дете, не знам што беше работата, изгледа знаат дека играат против најдобрите и најдобриот играч па така им доаѓа, тоа докажува колку се плашат од ЛА ама се надевам дека на крајот ќе плачат како пичиња под кошула!

Инаку како што забележав ова е прва регуларна победа на Бостон, вториот натпревар во ЛА го добија судиите за нив!

Ајде плачи.

Извини од кое село си ти дојден тука????

Инаку со задоцнување честито нека ви е зелени на победава. кога влезе Дејвис првпат го подреков:( Ама ајде во недела ќе биде многу весело. кој прв ќе ја има првата меч-топка во ЛА
Момче е по ова заклучив дека си разгалено дете кое ништо не разбира.Шо те е галје од кое село е човекот.Како да лугето од село не се луге. Или тоа го рече само заради тоа што тој навива повеке за Бостон?Па сега лечиш фрустрации од поразот?Па што и јас сум за Лејкерс и сум од село ама верувај ми такво нешто нема никогаш да направам.Dovcinski може да ти држи предавања за кошарка.

Брате занемари ги ваквите.... Затоа и не пишам коментари овде само ги читам.... Нема потреба од исфурирање, едноставно ме изнрервираа за тоа кој како и колку `се радувал, и бил лигав`...

БТЊ-тенк ју !

Брате занемари ги ваквите.... Затоа и не пишам коментари овде само ги читам.... Нема потреба од исфурирање, едноставно ме изнрервираа за тоа кој како и колку `се радувал, и бил лигав`...

БТЊ-тенк ју !
За ова сум апсолутно на твоја страна.Иако тоа не беше наменето на мене верувај ми и јас се навредив ДО КОГА БЕ ТАКА.Инаку не знам зошто на некои им смета славењето поени мене не ми смета ако сакаат нека се качат и на таблата на кошот нека играат Brake dance тоа се зависи од играчот.

Плус Дејвис е 23 години и Нејт 25 години... Па кај им е времето, зашо да не се радуваат? Победиле една голема екипа, најголемо ривалство. Најзаслужни беа и најзаслужно ќе си се израдуваат... Кој Како Сака и Како Му Годи !

Еве мене ми смета, јас го напишав постот. Сега што правиме? Треба да кажам дека не ми смета? Тебе не ти смета , мене ми смета. Фала - Чао - Пријатно.

Патетчни сте со оваа за прославиве. Па нивно право е како ќе прославуваат, можеби тоа е начин нивни да се мотивираат. Кратко и јасно

Eric The king, ја доби и официјално награда за најголем плачко на форумот за постот под мене

Невидени идиоти во прославата, како да им зависи од тоа дали ќе преживеат или не. Нејт Робинсон се понашаше како Мајкл Џексон, Дејвис како мало дете, не знам што беше работата, изгледа знаат дека играат против најдобрите и најдобриот играч па така им доаѓа, тоа докажува колку се плашат од ЛА ама се надевам дека на крајот ќе плачат како пичиња под кошула!

Инаку како што забележав ова е прва регуларна победа на Бостон, вториот натпревар во ЛА го добија судиите за нив!

Па да, баш им зависи дали ќе преживеат или, оваа утакмица баш беше тоа за Бостон да се биде или не

А за вториот болд, па значи сега е 1-1 серијава а ??

Патетчни сте со оваа за прославиве. Па нивно право е како ќе прославуваат, можеби тоа е начин нивни да се мотивираат. Кратко и јасно

Јас мислам дека твоето мислење е патетично. Кратко и јасно.

Eric The king, ја доби и официјално награда за најголем плачко на форумот за постот под мене

Па да, баш им зависи дали ќе преживеат или, оваа утакмица баш беше тоа за Бостон да се биде или не

А за вториот болд, па значи сега е 1-1 серијава а ??
Tи ако беше некое мерило јас сега ќе бев обесен ама среќа не си и те молам не ме замарај, оди до пензионерски дом, направи една партија табла!

Што сакаме ќе пишуваме на форум, на кој му се допаѓа, на кој не, мене едноставно таквиот начин на прослава ми е сељачки и тоа е, не може да го променам мислењето!

Убаво ве знаеме фановите на ЛАЛ... Одвратно вие пошто го победија тимот на ЛАЛ... Да победеа синоќа против било кој друг клуб ќе ви биде да речеме како што ми е мене... Симпатично ми беше пошто дечките заслужија си се мотивираат и покажуваат емоции.Е сега очекувам од вас да речете дека сум хејтер на ЛАЛ нема врска.Што да речам за Фишер на предходниот натпревар... Си се раслигави човекот што е нормално.Од секогаш бил во сенка на Коби и тогаш успеа да се истакне и нормално е излив на емоции... Некои плаче некои лиги фрла хаха трет се пренемага, четврт глуми лудило не покажува никакви емоции.Мислам дека е апсурдно тоа што го зборувате

Патем ме интересира Фишер го среди проблемот со ќеркичката?

Ова само што стигна : Фишер не се распалачи за време на натпреварот, туку по натпреварот. Многу звезди имаат плачено по финални утакмици - Џордан, Меџик. А и тука зборуваме за емоциите на натпреварот. На, не по.

Ако не е јасно, знам колку толку во Paint ќе нацртам.

П.С Од кога лигавењето на фаца стана симпатично? Може јас нешто сум пропуштил?

П.П.С Ај на фановите на Лејкерс не му се допадна ова,ама и на коментаторите од ABC ? Или и тие се фанови на ЕлЕј?

Ова само што стигна : Фишер не се распалачи за време на натпреварот, туку по натпреварот. Многу звезди имаат плачено по финални утакмици - Џордан, Меџик. А и тука зборуваме за емоциите на натпреварот. На, не по.

Ако не е јасно, знам колку толку во Paint ќе нацртам.

П.С Од кога лигавењето на фаца стана симпатично? Може јас нешто сум пропуштил?

П.П.С Ај на фановите на Лејкерс не му се допадна ова,ама и на коментаторите од ABC ? Или и тие се фанови на ЕлЕј?
Аууу те прашаа нешто друго човечно ти ова.Миниш секоја граница пријателче ... Убав пост ти пишав и на крај те прашав за ќеркичката на Фишер ти ова... Можеби си во стресен период па ќе ти простиме ... Филозофиите и сарказамот чувај си го таму каде што ќе добиеш нешто поради тоа... Или да не те укривувам тоа ти е ЛАЛ синдром ...Близок до фашизам и диктатура ... Сакај со цело срце ЛАЛ / Коби, мрази се останато посебно она што оди против ЛАЛ... Полека вистинските љубители ја напуштаат оваа тема останете си сами тука и хејтајте се што не е ЕЛ ЕЈ... Зошто публиката на Бостон била пожива од Џек Николсон , зошто овој се радувал овака , зошто на оној лиги му претекле како да тој сакал да му претечат ... Потфрлил Коби што може да секој да му се случе... Неее тој играше инзвонреден натпревар правеше работи кои вие ( т.е Ние обичните фанови на останатите 29 тима ) неможиме да ги видеме ... Се расплакал Фишер ... Па и Џордан и Меџик плачеле ... Суделе судиите на вториот меч против ЛАЛ... Точно но зошто никој не спомна синоќа два три чисти блокади на Гарнет беа свирнати фаул, Коби на фаулот на Пирс во напад не се движеше него одеше... Кога свиреле за Бостон они искористиле , синоќа вие не... Но не е само тоа милион работи кои сите можат да ги сватат но вие не.Нормално...вие сте ХОЛИВУД...

Гледам дека веќе се помалку сериозни фанови на НБА се заинтересирани за оваа тема преплавена од нарцисоиди потпоени во љубовта кон еден тим.Се сметам лично за сериозен фан и не гледам причина зошто да би читал глупости зошто овој се излигавел.Немора да ме терате у пичку матер или да ми кажувате пошто знам дека нема да ви недостигам.Искрен поздрав. Останете си сами и колку сакајте гледајте зошто се излигавил Дејвис и зошто така прославил ... Комотно сменете си ја темата ЛАЛ ... Едни сте и единствени

Аууу те прашаа нешто друго човечно ти ова.Миниш секоја граница пријателче ... Убав пост ти пишав и на крај те прашав за ќеркичката на Фишер ти ова... Можеби си во стресен период па ќе ти простиме ... Филозофиите и сарказамот чувај си го таму каде што ќе добиеш нешто поради тоа... Или да не те укривувам тоа ти е ЛАЛ синдром ...Близок до фашизам и диктатура ... Сакај со цело срце ЛАЛ / Коби, мрази се останато посебно она што оди против ЛАЛ... Полека вистинските љубители ја напуштаат оваа тема останете си сами тука и хејтајте се што не е ЕЛ ЕЈ... Зошто публиката на Бостон била пожива од Џек Николсон , зошто овој се радувал овака , зошто на оној лиги му претекле како да тој сакал да му претечат ... Потфрлил Коби што може да секој да му се случе... Неее тој играше инзвонреден натпревар правеше работи кои вие ( т.е Ние обичните фанови на останатите 29 тима ) неможиме да ги видеме ... Се расплакал Фишер ... Па и Џордан и Меџик плачеле ... Суделе судиите на вториот меч против ЛАЛ... Точно но зошто никој не спомна синоќа два три чисти блокади на Гарнет беа свирнати фаул, Коби на фаулот на Пирс во напад не се движеше него одеше... Кога свиреле за Бостон они искористиле , синоќа вие не... Но не е само тоа милион работи кои сите можат да ги сватат но вие не.Нормално...вие сте ХОЛИВУД...

Гледам дека веќе се помалку сериозни фанови на НБА се заинтересирани за оваа тема преплавена од нарцисоиди потпоени во љубовта кон еден тим.Се сметам лично за сериозен фан и не гледам причина зошто да би читал глупости зошто овој се излигавел.Немора да ме терате у пичку матер или да ми кажувате пошто знам дека нема да ви недостигам.Искрен поздрав. Останете си сами и колку сакајте гледајте зошто се излигавил Дејвис и зошто така прославил ... Комотно сменете си ја темата ЛАЛ ... Едни сте и единствени
Многу си исфрустриран и огорчен на ЛА, т.е. ако добро сфатив фрустрациите потекнуваат од тоа какво мислење си изградил за навивачите, дека се: или холивуд или дингати до небо. Земи ја во предвид трета категорија на фанови, најбитната - фанови од срце и верни без разлика на промените во тимот, без разлика на било што! а другите батали ги, како дошле така отишле. Ај позз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom