Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Коцка слабо Вејд... шо така?
pa ako glease utakmicata ke videse deka mu go izvadija kolenoto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коцка слабо Вејд... шо така?
Денес 11 беа
Коа е седмата?
Доколку сакаш да кажеш дека лошо ја изиграл последната минута нели би си отишол 1 минута порано, а не 11?
Иначе четврток спрема петок веројатно пак од 3.![]()
Леброн Леброн Леброн,аман те бе луѓе.не викам дека не изигра страшна четвртина,ама се игра цела утакмица,а не само последната.И што ќе се десеше,да изгубеше мајами,он ќе беше главен кривец,ја усра на крај,пали тројке ко луд,кога треба да завршува он додава,топката од раце му паѓа.Голем играч е не викам не,ама никад нема да биде ко Коби,а пак за Џордан ич муабет да не праемо.Треба споменик да му изградите на Реј Реј.Ајде сеа удрите по мене
.
Го следев пресот после утакмицата, Паркер и Тими беа океј, Џинобили звучеше посрано, на дното од земјата беше.Абе шо сакате кажете ама Ману ја реши текмава,какви почетнички грешки прави човек би помислил прва година во НБА му е.Реј Реј е манот,знаев дека тој ќе ја реши би сакал пак да се врати во Бостон,знаев дека ќе игра одлично во Мајами ама дека ќе решава во финале тоа не очекував.Не знам кој му беше филмов на Грег шо не побара тајм аут во решавачкиот напад.Не ми се верува дека СА испуштија предност од 13 поени,но голема кривица на Поповиќ му беше шо го остаде Ману цел натпревар да прави грешки,кај беше катастрофа цел меч,па уште и решавачкиот напад му дозволи да го одигра без нацртан напад.Иако сакав Тим да го стави 5от прстен сепак мислам дека ова беше решавачки натпревар сега СА се психолошки уништени и не веревувам дека ќе освојат.
Го следев пресот после утакмицата, Паркер и Тими беа океј, Џинобили звучеше посрано, на дното од земјата беше.
Ми се плаче што Тими нема да го стави 5иот на прст, али Грег згреши ептен што го извади, а и слободните на Ману и Ленард ептен решија едно да погодеа мислам дека крај ќе беше.