NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
znaci ova lebron kakov stetnik e ne mi se veruva...abe igraj go allen be klosar glup....strasno ovaa ako zemat heat...

Наредната во Среда рано наутро е. А седумката кога му доаѓа според распоред?

хаха Вејд сврза две 20+ и одма Леброн катастрофа... па да не беше тој хит немаше да биде во финале уште ќе чекаа Вејд да се разбуди од зимски сон... не играа добра одбрана сите заедно нема што тука...

abe super sve....ja zboram za finaleto e lebron 2011ta....

Па би требало четврток накај петок,од 3 сат.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 04:59 ---

па толку ли си неспособен да отвориш да видиш дека на два дена се игра... значи петок наутро...

400708_10201478197542007_670699791_n.jpg

Да во Петок наутро е:) т.с во 3 наутро.
Мислам реално е да се очекува 7 утакмица. И мој тип е дека Мајами ке ја земе во мајсторката.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 05:11 ---
па толку ли си неспособен да отвориш да видиш дека на два дена се игра... значи петок наутро...
Ај не јади бурек уште од сабајле, не смее човек да праша? Ете после отворив и видов.

Ај сеа пак да прашам, знае ли некој кого издупил Бирдмен? Друго објаснување нема.

Ај сеа пак да прашам, знае ли некој кого издупил Бирдмен? Друго објаснување нема.
Ај да пробам да ти помогнем,игра со пониска петорка,гледаш не игра ни Хаслем многу многу.Мора така,затоа што мора да бранат шут за три.Ако знае некој друго нека ти помогне,од мене толку.

Ај да пробам да ти помогнем,игра со пониска петорка,гледаш не игра ни Хаслем многу многу.Мора така,затоа што мора да бранат шут за три.Ако знае некој друго нека ти помогне,од мене толку.

Да ама не ми е логично од еднаш 0 минути да добива + многу ќе помогне во одбрана кога бушат посебно Паркер кога буши.

Грин ѕвероња,ги искина со тројки,и Ману коа си е Ману нема проблеми за Сан Антонио :)

Не успеав да изгледам ниту една утакмица во живо...

:D

Ќе почекам до кај 1.30 и заспивам....

Баш ме интересира ако тепаат Спарс кој ќе земе МВП. Дени Грин? Баш ме интересира... Инаку коефициент за Грин да земе МВП пред почетокот на финале бил 130.0 сега е 2.38 е ова е ептен големо изненадување. Играч со просек од 9 поени по натправар во кариера дава редовно 20+ во НБА финале со луд % на шут од поле и за 3. Баш збореа за Ману дека е тој што фали пред Г5 и се разбуди и се деси тоа што се деси. Инаку шут од поле 60% за Спарси :cuc: мислам дека серијава ако ја добијата повеќе поради напад од одбрана. Пројде времето кога беа најдефанзивен тим сега се многу поагресивни.

Почнаа Спарс со ниска петорка без центар (барем не класичен) и така играа цело време со шутери. Тиаго Многу малку играше...така да нема што да бара Брд Мен...во одбрана уште полошо ќе си поминеа. А нападот на Мајами не беше проблем одобраната на надворешни позиции тапа. Поради тоа изгубија. Мајами имаат проблем со одбраната премногу кошеви примаат. А и друга работа е што Поп постојано го менува концептот на тимот и стратегија. Сполстра е добра тренер и доста е интересно од тактички аспект што се случува...тренерите се голем фактор во оваа серија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom