Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха Вејд сврза две 20+ и одма Леброн катастрофа... па да не беше тој хит немаше да биде во финале уште ќе чекаа Вејд да се разбуди од зимски сон... не играа добра одбрана сите заедно нема што тука...
Па би требало четврток накај петок,од 3 сат.Наредната во Среда рано наутро е. А седумката кога му доаѓа според распоред?
Наредната во Среда рано наутро е. А седумката кога му доаѓа според распоред?
Наредната во Среда рано наутро е. А седумката кога му доаѓа според распоред?
Ај не јади бурек уште од сабајле, не смее човек да праша? Ете после отворив и видов.па толку ли си неспособен да отвориш да видиш дека на два дена се игра... значи петок наутро...
Ај да пробам да ти помогнем,игра со пониска петорка,гледаш не игра ни Хаслем многу многу.Мора така,затоа што мора да бранат шут за три.Ако знае некој друго нека ти помогне,од мене толку.Ај сеа пак да прашам, знае ли некој кого издупил Бирдмен? Друго објаснување нема.
Ај да пробам да ти помогнем,игра со пониска петорка,гледаш не игра ни Хаслем многу многу.Мора така,затоа што мора да бранат шут за три.Ако знае некој друго нека ти помогне,од мене толку.
ray allen igrase samo 4ta nikoj drug ne mi se veruva,i trojkata so mu ja skinaa, aj upm
Почнаа Спарс со ниска петорка без центар (барем не класичен) и така играа цело време со шутери. Тиаго Многу малку играше...така да нема што да бара Брд Мен...во одбрана уште полошо ќе си поминеа. А нападот на Мајами не беше проблем одобраната на надворешни позиции тапа. Поради тоа изгубија. Мајами имаат проблем со одбраната премногу кошеви примаат. А и друга работа е што Поп постојано го менува концептот на тимот и стратегија. Сполстра е добра тренер и доста е интересно од тактички аспект што се случува...тренерите се голем фактор во оваа серија.Ај да пробам да ти помогнем,игра со пониска петорка,гледаш не игра ни Хаслем многу многу.Мора така,затоа што мора да бранат шут за три.Ако знае некој друго нека ти помогне,од мене толку.