Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку, само за информација, Клиперси го отпуштија Вини дел Негро. Конечно, се надевам дека СР3 ќе добие асален тренер следната сезона и ќе стигне далеку со својот тим.
Јасно, во право си, но мислам дека главната пречка за тимов беше Вини дел Негро. И лани и оваа сезона го десеткуваше капацитетот на неговиот тим, што со чудните ротации што со чудната тактика. Имаат одличен тим Клиперси, но им треба и некој асален тренер за правилно да го искористи капацитетот на тимот.Ако воопшто и Крис Пол го продолжи договорот со Клиперси . Каков и да дојде тренер во Клиперси Крис Пол не може секогаш се сам на терен да постигне , Де Андре Џордан е катастрофа за Клиперси , кај Грифин има подобрување во играта во споредба од претходните сезони , Грифин има подобар шут но пак џабе кога извиси во дуелите со Рендолф во плејофот . Што имаат Клиперси го имаат Џамал Крафорд на клупа кој не даде никаков допринос против Мемфис . Слаби соиграчи има Крис Пол во Клиперси за да стигне далеку во плејоф па кој и да дојде за тренер во Клиперс . Подобро за Крис Пол е летово да си бара друг клуб како слободен агент , подобро да оди во Далас на пример како слободен играч и со Новицки да се обиде да направи нешто во плејоф отколку само да фрла топки на Де Андре Џордан кој само знае да даде кош ако закуца , со презимето овој Џордан го брука својот славен презимењак само .![]()
сад су сви најебали
мајами-клиперс 2014 нба финале![]()
Клиперси постојат 41 година и најголем успех им е оваа сезона освојување на дивизија првпат во историја и со најдобар скор во регуларна. Инаку најголем успех во плејофф им е второ коло. Убедливо најлош френчајз во историја на НБА. Инаку ова им е моментално најдобра генерација која ја имале досега и ќе им влезат со златни букви во историјата на тимот...така да респект малкуklipers najmnogu sto moze da napravi e da pomine prva runda...tolku ima kapacitet...
А,ти текнува на 4,5 и 6 утакмица од полуфинале лани?
не,ај потсети ме молим те? Вејд беше тој шо ја напрај разликата или зафатен беше оти му се дереше на Сполстра на тајмаут? Леброн мораше да го трга настрана да не пукни брукаА,ти текнува на 4,5 и 6 утакмица од полуфинале лани?![]()
4утакмица:30/8/6не,ај потсети ме молим те? Вејд беше тој шо ја напрај разликата или зафатен беше оти му се дереше на Сполстра на тајмаут? Леброн мораше да го трга настрана да не пукни брука
За првиве две океј супер,ама за последната бе кај шо секој контакт фаул го свиреа да ми збораш смисла нема,ко да не можеа и без то да ги поминат,ама нејсе.4утакмица:30/8/6
5утакмица:28/3/2
6утакмица:41/10/2
Да Данкан го чуваше посебно во првата ептен добро беше затворен. Гасол многу подобро се снаоѓа во кош против Сплитер ама Зак нема шанси со Данкан. Всушност и целиот кам-бек во вторава утакмица го направија во 4-та четвртина кога Данкан мораше да седи на клупа поради лични грешки.Не ги гледав утакмициве, баш ме интересира кој го чуваше З Бо? Штом толку слабо изиграл претпоставувам Данкан, од тоа што ги гледав Спарси оваа сезона, без него во одбрана се нула..