G
garthok
Гостин
Најгрдата утакмица што ја имам гледано до сега. Не у плеј оф, општо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Две тепаше Мајами над 20 разлика, една изгуби а другата 10 ја тепаше. Значи пак не погодил.Ај цитирајте го пак Прокрастинаторот, кога кажа дека ќе губат по 20 разлика секоја утакмица Чикаго. Јасно е дека немаат никакви шанси да се носат со Мајами.
Од друга страна Мемфис и Оклахома продолжуваат со одлична серија![]()
Јас па цела година до 4-5 седам, сега плејоф дојде секој ден у 12 си легнувам неможам поише да издржам.Две тепаше Мајами над 20 разлика, една изгуби а другата 10 ја тепаше. Значи пак не погодил.
Иначе ги мразам и колоквиумиве и факултетот и све мразам затоа што не можам да ги гледам доцните утакмици, тие после 03:00 што се. Вчера красна утакмица сум испуштил, секоја чест за Мемфис, заслужуваат да одат во финале.
доста бе само се жалиш со тој факултетот и колоквиумите ко само ти да ги имаш. ако ти се гледа ќе гледаш. no excusesДве тепаше Мајами над 20 разлика, една изгуби а другата 10 ја тепаше. Значи пак не погодил.
Иначе ги мразам и колоквиумиве и факултетот и све мразам затоа што не можам да ги гледам доцните утакмици, тие после 03:00 што се. Вчера красна утакмица сум испуштил, секоја чест за Мемфис, заслужуваат да одат во финале.