NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2008
Мислења
114
Поени од реакции
4
Одиме по ред, ја очекував финале Спарс-Пистонс, али Крис Пол и компанија не се даваат бе, имаат ненормална поддршка на домашен терен, така да тука сигурно ќе има седми натпревар, а кој ќе победи ќе видиме, ма да типувам на Спарси.

Лејкерс ќе го добие овај дуел, а и тука ќе има седми натпревар, овие две екипи се изедначени по квалитет, со тоа што Јута за нијанса има појака клупа ( Корвер, Харпинг, Бревер ), и нема да чуди ако џезериве ја добијат серијава. Од друга страна, Лејкерс го имаат најдобриот состав последниве пет години, али у секој случај ќе биде опето:D

Бостон сигурно ќе иде во финале на исток, али во седми натпревар тоа, а таму Детроит ќе ги сломи, освен ако Бостон не смени нешто драстично, мислам на Пирс и Ален кои се изгубени во серијава. Испадна плејофов поинтересен отколку што очекувавме, нели?:)

И да не е до одбраната на Кливленд или онаа на Бостон, до нападот е на обете екипи, мислам види го процентот на поле на Џејмс, катастрофа, или па оној на Ален...Најнеинтересен дуел во 2 коло од плејофов

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
*By MaN*

Samo nadevajte se za Detroit,deka ke igra,
Finale i mislete si deka Paul Pierce ke sutira,
loso za KG nema zbor,Ray Allen mnogu ne
go sakam kako drugive,razmislete kolku e
dolgo da ne kazam glomazno i tesko vo
regularniot del 82 utakmici,i baska uste
12 vo playoffs,luge se i oni od krv i meso,
ne moze konstantno 100 utakmici i poveke,
se igraat,nagosti ne pobeduvaat 0-5,ako
koga ke bide naj tesko ke pobedat ili so
samo 6da gi eliminiraat King i kompanija,
sega ako nema cudo a teskoo...3-2 za
Boston,malku za odbranite od kaj Cavaliers,
naj dobra odbrana,naj dobra e na Pistons,pa
posle e na Rockets pa na treto se Spurs,
daj neka ne se bazira na licni vkusovi NBA,
ne e samo eden tim tuku se 30 timovi,za toa
bidete site racionalni vo pisuvanjeto,voa
pa ke kazam ne od mene tuku od luge cto
se zadolseni za statistika,vo NBA normalno.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Oki..Како можеш да споредиш регуларна сезона со play off? Бостон е тим за една сезона.Нешо ко Мајами шо беа.Види ги сега кај се тие.Не биди толку сигурен дека ќе играат финале.Гарнет им ја држи целата игра а Сондерс го тренираше него 10тина години. Знае како дише. Не ти текна на тоа а?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
LA 111 - 104 Utah. Хмм многу прогнози паднаа во вода денес а?

Коби само 10 шута, ама како што реков нон стоп ја подаваше топката...Гасол со многу добра игра,Радманович се врати во форма, Вијачич многу многу слабо 1-11 wtf...Одом на ниво...тоа е тоа...се гледаме во Јута.

Член од
13 мај 2008
Мислења
114
Поени од реакции
4
Како што се очекуваше, Лејкерс победија, а во следниов дуел ќе губат и седмиот пред своја публика ќе го добијат, јасно ко бел ден:d

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
хаха може не е местото ама морав да ги постирам :) :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Види ги ти нив....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Pa i zatoa ke otpadnat se zanimavaat so se samo ne so kosarka...

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ама Лејкерс знаат да се журкаат подобро. :music3: :cheeky1: :music3:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
А некој ако може да ми каже некој линк, каде да се гледа Спарс-Хорнетс? Фала многу

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ние мислиме дека само кај нас судиите се тапа, али ова сегас што го видов што направија судииве како ги штетија ан хорнетс па тоа го нема ни кај нас. Да досудат три лични на крис пол во напад идве на вест истотака во напад. не ми се верува дека вакво судење го има и во нба.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Што знам, се чини дека судиите имаа мала наклоност према Спарси, но тоа не беше пресудувачки фактор во мечот. Аналитичарот Стив Смит рече по мечот дека Хорнетси не дадоа максимум зашто сакаат да ја завршат серијата пред своја публика, најненормалната публика после онаа во Арко Арената (на Сакраменто). Значи за мене Хорнетси (доколку се опраи Вест до понеделникот) се голем фаворит. Го имаат моментално најдобриот плеј на светот, кој што е опкружен со млад, атлетски тим, зачинет со искуството на Пеџа Ст. Типувам на Хорнетси.
Од друга страна, мислам дека Јута ке подпадне под притисокот против Лејкерси во Солт Лејк. Имаат поголем број на квалитетни играчи од Езерџиите, но сепак оската Коби-Гасол-Одом е најквалитетна во лигата моментално.

Што се однесува до истокот, не заборавете дека Бостон сеуште има работа пред себе со Кавсите. Тим што претендира на шампионска титула, мора да победува и на гости, зашто и дома се можни киксови во плеј-офот (Види Детроит-Фили).

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Аналитичарот Стив Смит рече по мечот дека Хорнетси не дадоа максимум зашто сакаат да ја завршат серијата пред своја публика, најненормалната публика после онаа во Арко Арената (на Сакраменто).
Како прво никој не е толку будала да се коцка против Спарси,тимот што во последните 10 години немаат промашено плеј оф а во тие 10 години имаат и 4 титули,никој.

А за која публика е најненормална? И малите деца знаат дека е арената на Јута. Ама воедно и најгрозната.
Првата слика се однесува на случајот против Брајант со девојката од хотелот.

А за оваа неам зборови. За тие што не знаат, минатата година Фишер играше за Јута, во втората серија од плеј оф-от играа против Голден Стејт. Ќерка му на Фишер беше на три часовна операција затоа што имаше редок рак на окото. Фишер нормално беше со неа. Како што течеше натпреварот Дерон Вилјамс заработи 4-5 лични и не можеше да игра. Па управата на Јута му се јави на Фишер, тој ја напушти болницата, дојде,играше и ја погоди решавачката тројка која го пушти натпреварот во продолжение...а таму и победа за Јута. Е сега видете го овај моронот.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
i posle FA bile nezdravi, vidi gi idiotive............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom