NBA PlayOff 2008

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Man!!!

Konecno Boston so trojkata pomina mnogu maka ama,
pomina i sega mislam so Cavaliers ke minat,bidejki
KING e sam a sam ne e mozno pa da iznenadi kako
lani so PISTONS,bidejki KG vo NBA da ne kazam e
golem luzer pa i toa e 90% taka bidejki od prvo
kolo nema nisto poveke,taka da taa relna faca na
covek koj koga go gledam mislam deka nema zansa da
ne sum za nego,KG-Boston -Finale-On-East.
I LIKE THIS KEVIN GARNETT I'M BELIEVE WITH ALL
MY HART TO THE FIRST CHAMPIONS BELIEVE.

И тоа шо викаш. А шо викаш никој незнае освен ти.

Голема маана на Бостон е тоа што слабо играат во гости. Барем во плеј оф. Не знам ќе видиме, Кливленд се многу појаки од Атланта, а и Кинг Џејмс ако се распуца ќе биде опасно.

А бе Бостон се доста силна екипа,ако не и најсилна!!Само страв ми е до Џејмс,ако се распуца,ако го оставаат сам,тешко нив!!

Аха тако може ќе го оставаат сам , не се секирај Док Риверс не е будала, а помалку и играчите. А за тоа ќе се распука, затоа што е одичен играч, а одличен играч не може да се брани. Ама Леброн-Бостон? Не може еден играч против цел тим. Треба многу Икс-фактори (Волис,Зи,Варежао) да скокнат од Кливленд за да ги зезнат Бостон.

Нека го остават да шутира и нека ги блокираат сите други играчи. Рик Карлајл така направи Пистонс-Детроит кога играа плеј оф со Мекгрејди. Супер тактика се покажа.Само треба ептен јако да играат одбрана против дугите. Не викам буквално да го остават туку повеќе пажња да им обрнат на другите.

Да не знае некој дали утре ќе даваат Лејкерс - Јута на Мтв? Зошто во неделата изненадно даваа, па да не им текне дека им е многу три пати неделно и да заебат работа.

vecerva u 2 na obn kje ja davaat boston-cavs, a za mtv ne znam poso ni oni ne znaat samite...........

Man Yeap!

lebron ja ima-:ojea::ojea::ojea:
se sansata na:ojea::ojea::ojea:
mecot arno ama:ojea::ojea::ojea:
ziceriste... kakov:ojea::ojea::ojea:
promas. Ednostavno:ojea::ojea::ojea:
sinokja topkata ne gi:ojea::ojea::ojea:
sakase igracite na:ojea::ojea::ojea:
klivlend. Boston standarden:ojea::ojea::ojea:
so odlicna odbrana i uspea da ja:ojea::ojea::ojea:
zauzda konjanicata i da ja ostavi na:ojea::ojea::ojea:
samo 72 poeni. Ilgauskas bese edinstv-:ojea::ojea::ojea:
enata svetla tocka vo Kavalirs so 22 poeni.:ojea::ojea::ojea:
Garnet osven sto go pikna Jejms vo dzepot:ojea::ojea::ojea:
i mu dozvoli samo 12 poeni... toj uspea da nanizi:ojea::ojea::ojea:
i 28 poeni, 8 skoka i tri asistencii. Man bt!!!:ojea::ojea::ojea:

Јако е мајке ми. ::pos2:

ko boston da go sakase topkata, vidi deka i oni bea mizerni,alen i pirs pogotovo.........

ako igraat vaka zaludno kje mi bide sedenjeto do 5 sabajle............mnogu loso bese,ko sokoli-mavrovo da gledam ...........

Гарнет е ѕвериште..Многу стандард играч..Ретко му се случува да му тргни лошо, секогаш е онака стандарден, баш како најмногу што е потребен играч..Секоја чест за него..Леброн Џејмс, е добар играч, но кога има некој да го чува како Гарнет, е тогаш си има проблеми човекот..

Не го чуваше Гарнет Леброн...ама сепак Леброн ужасно лоша партија, шут од поле 2-18?!?

Се надевам дека нема да има веќе такви мечеви.

Ц Ц Ц ...25 разлика.... ги утепаа. Ај следната партија боље ќе е.

Вечерва ќе даваат на МТВ нешто (па петок е). Мислам дека Јута - ЛА. играат вечерва. А знам дека и во недела ќе даваат, само не знам кој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom