NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
boston ne zasluzi da pobedei i pokraj toa sto uspea da dostigne prednost od 24 poeni.i pokraj toa sto boston ke ja osvoi titulata lakers gi smetam za moralni pobednici za razlika od edna vestacka neatraktivna i rasisticka ekipa

ne zasluzi da pobedi ekipa koja sto stigna 24 poeni prednost a zasluzi da pobedi ekipa koja istoto go prokocka ???????????

moralni na kurov,nema moralni pobednici ,ima samo vistinski ........uste ne e gotovo , ama 90% sansite se na strana na boston........

boston ima belci.....scott pollard i brian scalabrine ama momentalno ne se potrebni na trenerot i ne gi koristi,sedat na klupa u civilka ........

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
jessssssssssssssssssssssssss CELTIKS nemam zborovi samo da kazam deka bez odbrana nema pobeda i kako sto im rece trenerot glen rivers veruvajte vo sistemot koj goigrame samo toa ke donese rezultat
poul pirse coveku fantasticna odbrana na brajant KG definitivno najdobar odbranben igrac moze da brani 5 pozicii rej alen so golem motiv i celata klupa na CELTIKS koja bese klucot na pobedata
ostana da se dovrsi rabotata sega la lakers trba da pobedat tri vo niza a na CELTIKS im e potrebna samo edna pobeda do titulata

CELTIKS ostanete zeleni
Дај бе научи, не се CeltiKs туку CeltiCs.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
epa jas si gi pisam kako sakam ako ne razbiras koi se so da ti pram i ne se nerviraj ke te boli glava

Член од
13 јуни 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Долго во НБА фалеше вакво финале.
ДВата најголеми тимови од истокот и западот .
иако навивам за орландо кои за жал не стигнаа до финалево :(

НО се надевам дека бостон кје биде шампион :vozbud:

Attachments

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
epa jas si gi pisam kako sakam ako ne razbiras koi se so da ti pram i ne se nerviraj ke te boli glava
Пиши ги како сакаш, тебе ќе те сметаат за глуп мене не. И не ме боли глава, фала за грижата.:smir:
Инаку очекувам победа на Лејкерс вечерва.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пиши ги како сакаш, тебе ќе те сметаат за глуп мене не. И не ме боли глава, фала за грижата.:smir:
Инаку очекувам победа на Лејкерс вечерва.
Lakers вечер тепаат и вака и така, зашто играчите на Бостон изјавија дека сакаат титулата да си ја земат на домашен терен. Се надевам дека воопшто нема да ја земат, али тешко....

Освен ако не одлепи KOBE па да пише горе на семафорот:

Kobe Bryant vs Boston Celtics :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Lakers вечер тепаат и вака и така, зашто играчите на Бостон изјавија дека сакаат титулата да си ја земат на домашен терен. Се надевам дека воопшто нема да ја земат, али тешко....

defintivno tocno boston ke gi odmori pirs i KG a lejkers veke nema sto da ceka vreme e brajant da se do umori i vo boston da bide pod 20poeni bidejki vecerva od nego se ocekuva da ja prevzeme igrata vo svoi race
inace CELTIKSI ke se prvaci

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.721

Се сомневам дека ке ризикуваат да го изгубат намерно натпреварот само затоа дека не играат дома.Голем е влогот да се ризикува така.Сепак за финале станува збор и не верувам дека класа на играчи како Кевин Гарнет,Пол Пирс и Реј Ален искусни кошаркари и што е најважно без ниеден шампионски прстен на рака на залезот на кариерата ке ризикуваат така.И зошто да не победат на гости.Неутрален сум али што знам послатка ми е победата ако победам на гости :) Сепак очекувам јак натпревар.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.721
Почна натпреварот дај боже да победат Лејкерси не за друго да гледаме уште некоја утакмица плус :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Може некаде online на нет да се гледа натпреваров?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
криминал пљачка и све тоа по ред...
Со чист фаул Коби му ја зема на Пирс така да знаете :)
Не е битно и покрај сите неправди и малери со повреди ке биде зададен последниот удар вторник вечер.

п.с.Мет Дејмон и Воберг биле наши,исто како и во “Департед’’ Џек Николсон пак испадна буљаш :):):)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
за очекување беше лејкерс да победи.
ајде сега да видиме како ќе играат лејкерс во бостон во најважниот меч во нивниот живот.
лејкерс не се задоволни со ваква игра како што кажа коментаторот и сигурно ќе имаат мотив да ја подобрат играта и да го победат бостон на нивен терен. ќе се види вистинското лице на коби и компанија.
it's not still over!!!!!
напред езерџиииии!!!!!!!!!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
криминал пљачка и све тоа по ред...
Со чист фаул Коби му ја зема на Пирс така да знаете :)
Не е битно и покрај сите неправди и малери со повреди ке биде зададен последниот удар вторник вечер.
кои неправди ти се молам???????кај виде ти неправда?????
во бруталноста на касел???? мислам човекот не треба да игра кошарка нека си го смени спортот бокс повеќе би му одговарал.
а за украдената топка криминал а???? ако нема муда пирс да издржи цел натпревар не му е кобе крив. џабе му се 38 поени кога на крај го лапна.
а последниот удар нема да биде вторник вечер ќе биде четврток вечер и тоа коби ќе го задеде последниот удар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom