NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Realno ochekuvav mnogu mnogu poarni Lakersi vo trive utakmici! Se isplashiv poslednite dve so SAS. Mislev so 4-0 ke go dobijat Boston no se pokaza deka odbranta ima bitna uloga, ali vo sekoj sluchaj NBA poslednive godini mi ja gubi zelbata za gledanje od prichina shto ima se poveke i poveke aranziranje na utakmici, i tolku mi e ochigledno sho durti i mi se gadi da gledam. ama pusta navika ne se ostava. godini unazad skoro sekoja vtora vecher pratam. edno vreme(pred 8-9g) koga nemashe prenos i kabelski ,satelitska kupiv specijalno za da mozam da gledam!
Eden sovet za nezarazenite: stanete vo 5.30 i gedajte gi samo poslednite 6 minuti od utakmicite veruvajte mi drugite 42 minuti se gola voda, ne gubete vreme i nervi da pratite neshto shto e isto cel playoff, e nemoze da me ubedi nekoj deka mozno do tolku izramnetod a bide sekoja utakmica pa neznam, trendov pochna od lani ama godinava mi e katastrofa. E sega jas sho ne porpushtam nishto toa e veke...
Inaku moj favorit e Boston, ne za drugo, so godini gi mrazam LAL!:majmun:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
boston ima mnogu solidna odbrana toa se vide vceravecer vo reketot se triduplopo dominantni mislam malku da mu odese na garnet ili pirs deka i ovoj mec boston ke go dobiese sledniot vo nedela ke bide vo znakot na cetirilisna delelina
CELTIKS bidete zeleni

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
boston ima mnogu solidna odbrana toa se vide vceravecer vo reketot se triduplopo dominantni mislam malku da mu odese na garnet ili pirs deka i ovoj mec boston ke go dobiese sledniot vo nedela ke bide vo znakot na cetirilisna delelina
CELTIKS bidete zeleni
Кај ја виде таа доминација во рекетот? Или играш некоја игра на компјутер?

Поени под обрачот : Бостон 32 - 30 Лејкерс.
Офанзивни скокови : Бостон 14 - 9 Лејкерс.
Дефанзивни скокови : Бостон 31 - 35 Лејкерс.

Пак ќе ти кажам бројките не лажат.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
koga ja gledav kosarkata celo vreme spikerite komentiraa deka na Garnet i Pirs ne im odelo a Boston sepak se drzel...a dali malku gledaaa so se desavase so Odom,Gasol i Radmanovic...Kobe i Vujacic samo so izigraa ama sepak jbg toa ee...se gledame Cetvrtok i so nova pobeda i izramnuvanje na 2:2 Lakers Sampioni.....:):)
Спикерите се за Селтикс, пристрасни се, се познава :) Туку многу повеќе беа за Далас, ама испаднаа :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
pa deka garnet i pirs se mnogu bolje od odom i gasol zatoa niv pocesto gi spomnuvaa,od niv se ocekuvase da gi ponesat boston

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ќе ја даваат денес кошарката на мтв или на некоја друга?знае некој?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.562
Поени од реакции
2.772
Ќе ја даваат денес кошарката на мтв или на некоја друга?знае некој?
За едно пола саат поточно во 3 по полноќ ке даваат на МТВ1 :wink:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Во првава четвртина Лејкерс не знаат за доста.
35 - 14. Пофалби за Одом.
Само напред:)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Во првава четвртина Лејкерс не знаат за доста.
35 - 14. Пофалби за Одом.
Само напред:)
Ариза види го само.. звер веќе 6ти поен!
Мора во исто темпо да продолжат! Радманович нека продолжи со шутот, а Коби и Вујачич нека ја повторат претходната утакмица... доволно ќе биде.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
На Коби не му оди баш вечерва.

Ама ајде, добро е додека другите лудуваат на терен.
Одом и Радманович ѕверови!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Колку и играа добро толку имаа и среќа не погодија ништо Бостон од чисти позиции...Ама тоа е кога губиш 20 разлика 1 четвртина губиш и самодоверба...Неутрален сум така да се надевам на подобра игра на Бостон и интересна завршница...Поздрав.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Гоу Лејкерс, Гоу Лејкерс.

Не за друго, да им покажат на Селтикс да не се р’чкаат со Филаделфија :pos:
Will Smith владее :pos:

p.s. ве поздравувам со дражсниве девојчици

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е такво нешто сакав интересна завршница...Ајде ОДОМ сега да те видам кога е најпотребно:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom