NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
Ај легни да спиеш молим те не треси глупости..
Имаше контакт во таа ситуација на тело судијата не досуди ништо и тоа е неправда... сваќаш ?? не верувам, устваришто може да сфатиш ти се палиш на Бекам па ја ти објаснувам уште :S
Бостон игра без Рондо и Перкинс овие се во полн состав тоа треба да ти каже нешто,за тоа како ке се одвива наредната ако биде малце постандарден бар еден од нив
и така е послатко дома да си ја освојат пред нивната публика
чао Бекс

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
не спијам денес за инат
и шо има врска аватарот бе????:tapp::tapp::tapp:
ако имаш нешто против бекс твој проблем.
пирс не знаеше што да прави со топката и тоа секако знаеше да го казни коби.
и дај за една украдена топка заради тоа сте изгубиле а????
а на кг во последните минути судијата да не му наложи да ги промаши слободните а????
како и да 3-2 е се гледаме во вторник навечер по нашки среда сабајле.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
Има врска аватарот бе, на Бекам се палат само девојчиња и скриени геј особи :) значи има
Прекршокот е битен пошто се деси во фаза кога Бостон беше во налет и таа “украдена топка’’ ги скрши,не се дискутабилни промашените слободни во нив немаше друг фактор ама овде да.
и ај не ми враќај не ми се праи муабет више :)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
лол ова за аватаров не можев да го опишам јас подобро браво:zver:

а ова за прекршокот почекај до утре евентуално задутре додека се постираат клипчињата на youtube и слични страници па сам ќе си видиш дека си згрешил.
:salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Има врска аватарот бе, на Бекам се палат само девојчиња и скриени геј особи :) значи има
Прекршокот е битен пошто се деси во фаза кога Бостон беше во налет и таа “украдена топка’’ ги скрши,не се дискутабилни промашените слободни во нив немаше друг фактор ама овде да.
и ај не ми враќај не ми се праи муабет више :)
Абе кога Пол Пирс си е шпатрав, шо да му праиме...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ououou, dobra utakmica bese ova....lakersi po obicaj pocnuvaat furiozno a posle koga kje dojdat izmenite na red tempoto popusta i boston se vrakja vo igra....ne mi e jasno zasto jackson ne naprai nesto za da stalno vo igra drzi eden od trioto kobe-gasol-odom....eden od niv ako e celo vreme vo igra topkite bi mozele da idat na nego za da naprai visok ili pak nesto da iskreira...ama,toa e zen-majstorot i ne mu se mesame.....

mislam deka kje zavrsi 4-2 odnosno deka boston kje gi rasturat sea na domasen teren...znaat da se motiviraat, posebno KG za kogo slusnav deka pomegju 5 i 6 natprevar so pistons voopsto ne zaspal od prenapalenost i zelba za pobeda......

pierce ,mvp na finaleto i na celokupniot play-off.........the truth............

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
криминал пљачка и све тоа по ред...
Со чист фаул Коби му ја зема на Пирс така да знаете :)
Не е битно и покрај сите неправди и малери со повреди ке биде зададен последниот удар вторник вечер.

п.с.Мет Дејмон и Воберг биле наши,исто како и во “Департед’’ Џек Николсон пак испадна буљаш :):):)
"He made two big steals on myself there in the fourth quarter that I shouldn't have allowed," he admitted.

Цитатот е од Пирс секако, зборува за Коби, чисто да разјасниме без препукувања и лични убедувања.
The Truth has spoken :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Еве некои интересни факти во врска со досегашните 5 натпревари.

Kobe can have a bookend performance as he did in Game 5 (good at the beginning, good at the end) and the Lakers can still win as long as either Pau Gasol or Lamar Odom has a good game.

Two of Boston's Big Three can have a good game, and the Celtics can survive, but if only a third of that group plays well, the Celtics are toast.

Kobe can't consistently get to the rack against this Celtics defense.

Even when the Lakers isolate Kobe on offense, the Celtics have perfect spacing on defense to stop any drive into the lane.

The Lakers don't respect Rajon Rondo's shot ... then again, why should they?

From start to finish, neither team has played a complete game.

The Celtics are an injured, weary bunch, but they make no excuses.

But they do miss Kendrick Perkins' wide body in the middle, that's for sure.

Everyone mentioned the three free throws KG missed, but how come no one asked him about the missed tip off Ray Allen's runner with the Celtics down four? You need to either corral or crush the rim. That seemed, to me, a bigger play.

Paul Pierce has been better than Kobe Bryant in this series ... and it's not even close.

Once Pierce has a first step on a defender, that defender is done.

Neither team has shot free throws very well.

As big as Glenn "Big Baby" davis is, Doc Rivers can look down the bench and not see a wide body, but something else completely: a rookie.

Then again, when you least expect it: Chris Mihm

Speaking of benches, the Lakers' Bench Mob hasn't been as good as advertised.

Climbing out of hole you dig takes a lot of energy, right Boston?

The Finals show no mercy. You can go from "Powe!" to "Oh, no!" in a matter of games.

Both teams love using the word "aggressive". I guess you can say they're aggressive about it.

Thanks to cross-country travel and only one day's rest, the first quarter, quarter-and-a-half could be sloppy.

The only thing on ice ain't Champagne, it's various limbs and muscles.

This series is not over. Not by a long shot.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
криминал пљачка и све тоа по ред...
Со чист фаул Коби му ја зема на Пирс така да знаете :)
Не е битно и покрај сите неправди и малери со повреди ке биде зададен последниот удар вторник вечер.

п.с.Мет Дејмон и Воберг биле наши,исто како и во “Департед’’ Џек Николсон пак испадна буљаш :):):)
Како што првите два натпревари имаше пљачка, таква немаше во пљачка на третиот рајх:tapp:. Какви се не фаули им свиреа на зелените!
И Пејо, од кога почна да навиваш за бостон, од кога освоија прво место на исток или виде кој има најмногу трофеи и ајде сега, за нив ќе навивам?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Мет Дејмон и Волберг може да се педери , а Џек е вистински хард кор фан. Тој буљашот Николсон на сред Бостон ги бркал луѓето што носеле зелено на снимање, и луѓето се пресоблекувале , со цел буљашаот Николсон да биде задоволен. Е сега види кој е буљаш.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Мет Дејмон и Волберг може да се педери , а Џек е вистински хард кор фан. Тој буљашот Николсон на сред Бостон ги бркал луѓето што носеле зелено на снимање, и луѓето се пресоблекувале , со цел буљашаот Николсон да биде задоволен. Е сега види кој е буљаш.
И кога потпишувал договор за снимање филм во договорот постоела клаузула каде што секогаш кога игра Лејкерс, Николсон нема да снима за да ги гледа Лејкерс!Инаку нема договор!Јеее

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.987
Џабе ви се и сто Џек Николсон да имате,кога имате еден Бекам на трибина све се ништи.. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Џабе ви се и сто Џек Николсон да имате,кога имате еден Бекам на трибина све се ништи.. :)
Бекам оди таму колку да биде виден, не е некој голем фан на ЛА, а Џек и џек и џабе јадиш бурек со жива ограда за него:tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Пејо..Зборуваме за хардкор фанови на Лејкерс..Бекам иди таму за да го видат, главен да биди..Не оти дека е фан на Лејкерс..Сигурно му рекле дека таму се збираат познати личности, а знаејќи го него, сигурно сака да биде прв во првите...:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom