NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Честито Бостон.

Ама мора да е нешто од водата што ја пијат кошаркарите на Бостон, па на секој натпревар се повредуваат и потоа по 5 минути здрави-живи излегуваат на терен како некои воени херои.

А тие што се за Лејкерс, не му ја секирајте ич, оваа сезона ја почнавме многу слабо со Kwame Brown, па на пола сезона зедовме играч, па го вклопивме некако во нашата игра, плус игравме без нашиот центар кој има само 20 години. Затоа уживајте моментално Лејкерс е еден од најмладите тимови во НБА, овие играчи не забораваат што му се случи тука. Лејкерси повторно ќе играат до Јуни, во тоа сум многу сигурен.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Честито победа на фановите на Бостон Селтикс Коби не може сам да игра и секогаш да дава по 40 поена а таму 3ката Гарнет, пирс и ален мн се уиграни.. Очекував да изгубат Лејкерс, но не со 40 поена разлика...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекувам уште еден неизвесен натпревар во кој се ќе се решава во последните моменти. Ако Бостон не успее да победи тогаш во мајсторката Лејкерс ќе имаат психолошка предност.
Блиску бев:kesa: Како и да е заслужена победа на Бостон, чија игра ме посети на последниот натпревар на Детроит со Лејкерс во 2004.
Се виде дека имаа поголема желба за победа. Заслужено Пирс прогласен за МВП.

Член од
23 септември 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Cestita pobeda za boston.Ama samo se prasvav kolku luge sega so navivat za boston navivale i proslata sezona za niv :).Site navivat za toj so e najak

V

Viktoranius

Гостин
Честито за Бостон. Машка игра до последните секунди. Едноставно го посрамотија Лејкерс.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Честитки за Бостон, баш убаво ги исплескавте Лејкерс. Yes.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
e taka se igra basket......dobra mi bese prognozata, samo sto jas mislev deka kje gi zdrobat u prva 1/4 a na kraj ispadna deka gi ebaa u drugite tri cetvrtini....

paul pierce zalsluzeno mvp, KG konecno do prstenot kako i ray allen......danny ainge naprai dobar biznis i toa sea mu se vrakja....

lakersi bez bynum nisto ne praat...gasol nema dusa za da igra nba finale a kobe stalno se gubi posle prva cetvrtina.......

se gleame narednata godina......ovaa sezona bese edna od najneizvesnite vo posledniot 4-5 godini a narednata ocekuvam da bide uste podobra..........

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
NBA where a 7 foot 220 lbs. guy cries like a baby happens :)
На КејЏи мислам, или како шо би рекол коментаторот на МТВ, Кеј Џеј:tv:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки и од мене ама за кошаркарите на Бостон а не за лажните фанови на форумов кои само јадат гомна а до вчера за Бостон Селтикс имаа слушано од своите дедовци дека едно време биле најдобри:tapp:
Инаку Лејкерс имаат млад тим и со враќањето на Бинум очекувам титулата наредната година да дојде во градот на ангелите!

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
*By Man*

Pa vie titula si mislite,abe moze samo vo godina na televizija,
da go sonuvate toa Finale,sega pa zdravje po...pa da kazam,
SUNS e drugata godina vo Finale,kako cto odi i Boston pa da,
si igra,od 1 Juli e sloboden i Arenas i i mojot covek J.O'Neal,
pa ke vidime koj ke gi zeme posebno Arenas i mnogu drugi,
trejdovi samo da pojasnam so se bev i ke bidam za Boston,
se razbira pred Pacers,ili za site 29 timovi osven ne L.A.
Da gi ostavam na raat da si slavaat deckive cudesija,po-
sebno BIG THREE sekao i Danny Ainge i da se zaokruzi taa
petorka so uprvata i fantasticniot trener Doc Rivers-BRAVOOO.
Cudo e toa cto uste me drzi kolku sum sreken,nemam zborovi.
Kolku emocija kaj site niv posebno Cudoto na 21 vek KG,
ili nisto ne e nevozmozno,ke ima uste tituli od BIG THREE.
Ednostavno BACK on TOP,17 titula posle 86 ili KG,TOP of WORLD.

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Па заслужена титула, уште на почетокот кога видов кој дојдоа во Бостон знаев дека мојот тим ништо нема да направи(Сакраменто). Само криво ми е за Гасол ништо повеќе, добар е човекот.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Честитки за Бостон!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
alealealealealealealealealeCELTIKSI sampioni se KG majstore REY snajpere PAUL zvere toa batina mu odrzavte edna lekcija za kosarka na leakers

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може ли некој да го најде клипчето или сликите од рекламата што ја пуштаа на ова финале? Рекламата што е црно бела, само трофејот е златен, ја има музиката у позадина од AMAZING HAPPENS, и сите еден по еден (Пол Пирс, Коби, КГ, Реј Ален) го држат трофејот на различен начин.

Цел google го пребарав, а и на youtube окапав, без среќа.....

HELP!

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Може ли некој да го најде клипчето или сликите од рекламата што ја пуштаа на ова финале? Рекламата што е црно бела, само трофејот е златен, ја има музиката у позадина од AMAZING HAPPENS, и сите еден по еден (Пол Пирс, Коби, КГ, Реј Ален) го држат трофејот на различен начин.

Цел google го пребарав, а и на youtube окапав, без среќа.....

HELP!
Да бе стварно го нема..:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom