NBA PlayOff 2008

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Searching ''Објективност''

....

Your search did not match any documents.

Познавам многу луѓе како тебе, кои се јачаат на секој триумф на Лејкерс... арно ама сите типуваа на три-нула, па ете 2-1 е. Така беше и со Хорнетс така ќе биде и сега, колку и да не ги сакам Спарси сепак знаат како да одиграат, особено во плејоф.

Со среќа нека им е вечер на Детроит... и што поскоро нека ја решат серијата бидејќи мамузите идат и мамузите треба да бидат зауздани. :)

Ако Лејкерси се доведат во ситуација да има седми натпревар тогаш сигурно ќе изгубат, следнава утакмица ќе реше се, ако Лејкерс победат ( во што не верувам ) ќе играа во финале, а ако изгубат тешко дека ќе се вратат во серијава...

Searching ''Објективност''

....

Your search did not match any documents.

Познавам многу луѓе како тебе, кои се јачаат на секој триумф на Лејкерс... арно ама сите типуваа на три-нула, па ете 2-1 е. Така беше и со Хорнетс така ќе биде и сега, колку и да не ги сакам Спарси сепак знаат како да одиграат, особено во плејоф.

Со среќа нека им е вечер на Детроит... и што поскоро нека ја решат серијата бидејќи мамузите идат и мамузите треба да бидат зауздани. :)

Зошто треба да сум објективен? Не сум судија или коментатор па да сум објективен , господ да чува и да брани. Еве кажувам сум фан на Лејкерс.

Како второ , не познаваш многу луѓе како мене, не се јачам на секоја победа на Лејкерс, не ме ставај во тие 'сите' кој типуваа на 3-0 зошто бев прилично сигурен дека Спарси во третата ќе изиграат 102.5 %.

И ако прочиташ погоре никогаш не ја оспорив победата на Спарси...не реков дека победија на среќа, туку реков дека одиграа солидно, а Лејкерс одиграа многу слабо...и самите тоа го кажаа на пост-интервјуто.

Свесен сум за големината на Спарс...свесен сум дека од 3 утакмици Лејкерс во две губеа со 20 разлика, знам за што се способни Спарси...затоа никогаш ама никогаш не сум рекол дека оваа ќе е лесна серија.

P.S И ако некој се јача со Лејкерс не гледам зошто би немал право. Момците го имаа најдобриот скор во Западот а сега го држат најдобриот скор во плеј офот со само 3 порази.

Толку.

Ајдееее..2-2.
Детроит 94 : 75 Бостон.
Абе ја зимаме серијава. Мекдајс ги уби:)

2:2 е резултатот, ако се не лажам?
Кај глеаше бе?

*Се надевам, лесни прашања за 6 наутро :)

Браво Детриот...кога најмногу требаше...издржаа и се вратија.

Ми се спие , утре подетално :)

2:2 е резултатот, ако се не лажам?
Кај глеаше бе?

*Се надевам, лесни прашања за 6 наутро :)

Глеав како се движи резултатот на нба.цом:)

juvejuve напиша:
znaci lejkers - boston finale a?ajde ajde toa e pravoto finale poz

Не значи. Многу екипи се вратиле по негатива од 3-1 , а за 3-2 нема ни муабет. Ќе видиме вечер и утре како ќе биде.

Mislam deka Lakers ke se plasiraat vo finale, a za drugata dvojka nisto ne garantiram, se e mozno, Detroit se mnogu iskusni za takvi natprevari pa ne gi otpisuvajte lesno!

едниот финалист е познат останува уште едниот да се одлучува!!!
who is next????
go go go lakers!!!!!!

Ajde sega uste finalevo da go obrabotime i polesno ke e letovo:)
United champion, uste Lakers da stanat, ke nema posreken od mene:)

#By Man#

Ako ne igra Richard Hamilton koj e neizvesen?
poradi povreda,vo golem plus se Boston da ja,
zavrsat rabotata na gosti,licno sakam sedma vo,
Nedela da se igra toa ke bide nesto fantastico,
ali za toa pota,ne e mozno vakov covek da pos-
toi,K.Bryant 39 poena,a zosto da ne e podobar,
od legendata MJ,pricina ne gledam,ali da ne bidam,
pogresno svaten ne go gledav MICHAEL JORDAN,
ni edna vo Bulls,kolku sum propostil mnogu ama,
"mijon" luge mi rekle si propustil mnogu MAN,
celo vreme na ulica toa e,posle nego pa vo krv,
mi vlerze NBA,site ke recat cel svet "ne "MAN,
eden i edinstven e JORDAN,da site taka vikaat,
krivo mi zosto ne sum gledal toa posebno so UTAH,
za toa gledam posle nego se nego ne,definitifno,
KOBE e vtoriot naslednik ,ni KING ni WADE,nikoj
tuka nema dilema 2 MJ e KOBE BRYANT i gotovo.
Moze samo da se diskutira za dvajcata "milion"
godini,no ja tuka ke zastanam,i ke recam da Perfekto,
!!!!!! I LOVE THIS GAME !!!!
da se gleda edno ne zaboravno Finale za site gurmani na NBA.

Поздрав до Сан Антонио.

mk_fatality.png

Мислам дека годинава Лејкерс ќе бидат шампиони. Покажуваат најконстантна игра во плејофот и иако и Бостон и Детроит се силни екипи сепак мислам дека нема да излезат на крај со Лејкерс.

Браво.

Со среќа во финалето.
*се телепортирам заедно со Двејн Вејд во МСГ да се спремам за драфтот*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom