Што е смешно?... Кога веќе си копал, можело барем да го ставиш постот каде образложувам зошто е тоа така... Ама ајде, тогаш кога објаснував, ти беше два перманентни бана пред нашата ера...
Јас сум за Сакраменто од 1999-2000, во време на Дивац, Пеџа, Вебер, Даг Кристи, Биби, Џексон, Полард, Аделман тренер... И сеуште сум за нив нормално, прв тим ми се, колку можам, максимално ги пратам низ сезоните... Ама штета, имаат млад тим не кадарен (барем засега) за плеј оф...
Додека за Сакраменто навивам екипно, индивидуално сум за Џејмс... Дечкото го следам уште од првиот НБА ден за него, од првиот натпревар... Тука, не ми е битен толку тимот каде ќе настапува, туку индивидуата... Но, бидејќи тоа е целина, и бидејќи нема некаков ривалитет со мојот прв тим, за да ми биде интересно гледањето, сум за екипата каде настапува... Јас вечер (дај Боже), ќе се радувам на Шампионскиот Прстен на Џејмс...
А ти, прво научи да разликуваш кирлица од латиница, да бидеш појасен за другите, и пред се среќен што не налетал некој модератор/администратор, бидејќи во брзо време ќе бидеш со нов ник...