NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Каква мизерна игра на оклахома:facepalm:ова ко да е некоа друга екипа,а не онаа екипа што ги уништи спарси.Со ваква игра у одбрана тешко дека ќе тепаат,нели гледа брукс дека со тоа удвојување на леброн не прае ништо,го убија со тројке.Па и уште ко за беља немаат среќа,неколку топки им излагаат од кош,но ајде се надевам дека у второ ќе сменат нешто, у спротивно се знае,втора титула за мајами.

Кои среќковци се овие Мајами ццц,не утнаа тројка ,не цела утакмица ,цела серија не промашија!

Каква шутерска серија немогуче :eek:

Абе ја не знам ова што ќе беше,цела година не можат ништо да погодат, сеа не промашуваат:confused:.

Пази пресвртот сега :)

Aбе ајде у пизду матер. Овие од Мајами сите ко в г** да се праени бе... Не е можно се влегува.. Перкинс па :facepalm::facepalm: Сигурен сум Самарџиски да е на негово место ќе биде далеку по профитабилен
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 04:57 ---
А и судииве по не знам кој пат :facepalm:

Цц харден какво дрво е,ај што не може кош да даде,па и све топкете ги губи,у одбрана исто ко да го нема све на све катастрофа.У оваа серија како друг играч да излегол на паркет.

Не знам што се силеа ОКЦ да ги победуваат САС кога без борба ги изгубија финалињава.. Сиугрен сум САС да играа финале сега ќе беше друга приказна.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 05:03 ---
Аман бе и ова Милер бе :mad:

Распад систем,ги убијаа,ајде легнувајте не врди да се гледа ова

Да си тепаа Спарси како што требаше златно финале да гледавме,толку е од Оклахома,премлади се за титула !

На страна неискуството на ОКЛ (и тренерот им), на страна изненандното раснење на ташаците на Леброн, оваа серија ја решија споредните играчи на Мајами...
Не се сеќавам кога споредните играчи на Мајами шутирале овака било кога во една серија во последниве две сезони.

Цела серија е вака, ама еве само од оваа утакмица (првите 3 четвртини):

Battier * 4-8 11
Chalmers * 3-5 10
Miller 5-8 16

Ma овие тандериве полоши од клупата на Кингси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom