NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Се надевам научиле нешто Оклахома од минатиот пат и ќе тепаат знам дека никој не се вратил од 3-1 до сега во финалиња но ништо не се знае можеби Оклахома ќе бидат првите и ако тепаат можеби но само можеби ќе направат пресврт.
А Ле Брон тоа што наводно се повреди све повеќе мислам дека само за шоу му бил се тегне нешто и послем станува цела сала вришти колку спектакл да направи,ако повредиш така колено нема да можеш да стоиш не па тројка да дадеш.
Какво колено бре човеку, грчеви беа во прашање. Мислиш дека пропушти 2 минути во решавачките моменти само за Шоу? :confused:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се мислев дали да дремам и одлучив да гледам. Очекувам добра неизвесна утакмица.

Gloryhunter:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Што е смешно?... Кога веќе си копал, можело барем да го ставиш постот каде образложувам зошто е тоа така... Ама ајде, тогаш кога објаснував, ти беше два перманентни бана пред нашата ера...

Јас сум за Сакраменто од 1999-2000, во време на Дивац, Пеџа, Вебер, Даг Кристи, Биби, Џексон, Полард, Аделман тренер... И сеуште сум за нив нормално, прв тим ми се, колку можам, максимално ги пратам низ сезоните... Ама штета, имаат млад тим не кадарен (барем засега) за плеј оф...

Додека за Сакраменто навивам екипно, индивидуално сум за Џејмс... Дечкото го следам уште од првиот НБА ден за него, од првиот натпревар... Тука, не ми е битен толку тимот каде ќе настапува, туку индивидуата... Но, бидејќи тоа е целина, и бидејќи нема некаков ривалитет со мојот прв тим, за да ми биде интересно гледањето, сум за екипата каде настапува... Јас вечер (дај Боже), ќе се радувам на Шампионскиот Прстен на Џејмс...

А ти, прво научи да разликуваш кирлица од латиница, да бидеш појасен за другите, и пред се среќен што не налетал некој модератор/администратор, бидејќи во брзо време ќе бидеш со нов ник... :cuc:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Уште еден „навивач“ на Мајами xD

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Одбраната на Оклахома мизерии
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 03:37 ---
Уфф Дурант :vozbud:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
штета што оклахома неможе да се држи,а толку верував дека може да им наплатат на педерите за серија против бостон..

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Со шутери како Батие и Милер тешко да не земеш титула :(

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вестбрук кој инат е не е можно,место да проба да помине од страната на Дурант на крај он изведува нешто измеѓу двајца пробува да помине и заеба на крај како и секогаш,мора секоја последна акција за Дурант да иде,тешко за Оклахома ама мислам дека ќе се вратат скроз утакмицава,не може цела утакмица да им иде шут на Мајами !

Kajgana Shop

На врв Bottom