NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и да беше психички јак на крај Брон потклекна. Нема никаква лојалност и сентименталност кон Кливлент тука, едноставно ова го прави да го избегне хејтот што го добива од цел свет моментално. Али не знам, мене лично по одвратен ми стана со потегов, не знае кај цели човеков толку да ти е дигнато егото...

Фала богу нема веќе да ги гледам Мајами во плејоф.

Не ги отпишувај Хит туку така. Да не ме разбериш погрешно, неможам да ги поднесам и јас, ама сеуште имаат доста добри шанси да фатат плејов. Имаат слободен салари кап и солидни слободни играчи со кои ќе можат да го потполнат отсуството на Леброн (Вејд,Бош?) . Е сега имаа " среќа " да речам што играч како Ален се нафати да игра за ветерански минимум, и севкупно имаа одлична клупа создадена од ветерани кои имаа голем придонес од клупа. Е сега и тие веќе стареат па како ќе изигра Рајли останува да видиме.

Одвај чекам да се распадне Сан Антонио , не можам да ги смислам!

ајмо момци, некст дестинејшн --->кливленд

maxresdefault.jpg
И ти си таму негде меѓу овја сигурно.

Последно уредено:
Не ги отпишувај Хит туку така. Да не ме разбериш погрешно, неможам да ги поднесам и јас, ама сеуште имаат доста добри шанси да фатат плејов. Имаат слободен салари кап и солидни слободни играчи со кои ќе можат да го потполнат отсуството на Леброн (Вејд,Бош?) . Е сега имаа " среќа " да речам што играч како Ален се нафати да игра за ветерански минимум, и севкупно имаа одлична клупа создадена од ветерани кои имаа голем придонес од клупа. Е сега и тие веќе стареат па како ќе изигра Рајли останува да видиме.
Солидни тимови беа и Минесота, Њујорк, Сакто... па глеј каде стигнаа. Ако им отиде и Бош и ваков мизерен Вејд ништо чудно ко во 2008 да завршат. Или 2007 која беше не ми текнува

Солидни тимови беа и Минесота, Њујорк, Сакто... па глеј каде стигнаа. Ако им отиде и Бош и ваков мизерен Вејд ништо чудно ко во 2008 да завршат. Или 2007 која беше не ми текнува

Да, ама никој од овие не беше шампион. А инаку ќе видиме летово што ќе бидне со Хит. Дали Бош ќе остане, Вејд, и која би била замената за Леброн.

Грешка сум бил за Бош, ќе остане на брод што тоне ама барем ќе си лапне 30м повеќе од Хјустон.
5/118.

Колку и да беше психички јак на крај Брон потклекна. Нема никаква лојалност и сентименталност кон Кливлент тука, едноставно ова го прави да го избегне хејтот што го добива од цел свет моментално. Али не знам, мене лично по одвратен ми стана со потегов, не знае кај цели човеков толку да ти е дигнато егото...

Или само бараш изговор да го мразиш. Мене и тоа како ми се допаѓа потегот. Правилен потег во секоја смисла.

http://bleacherreport.com/articles/...z-and-speculation-surrounding-free-agent-star

Што би рекол Панчев, еве како да не слушна Лев/ Ван Гал или кој било друг :D
Еве Бош потпиша, а многу веројатно е и за Вејд.

Или само бараш изговор да го мразиш. Мене и тоа како ми се допаѓа потегот. Правилен потег во секоја смисла.
Mразење е тежок збор.[DOUBLEPOST=1405117783][/DOUBLEPOST]
http://bleacherreport.com/articles/...z-and-speculation-surrounding-free-agent-star

Што би рекол Панчев, еве како да не слушна Лев/ Ван Гал или кој било друг :D
Еве Бош потпиша, а многу веројатно е и за Вејд.
Супер. Чикаго ми е втор омилен тим, стварно не би сакал Вејд да го видам во него.

10492401_10154323303980277_5169145570979999772_n.jpg
[DOUBLEPOST=1405118472][/DOUBLEPOST]Ама мило ми е барем он ќе си остане лидер у Мајами,ќе се потсети на старите денови,кога беше главен у тимот.Барем он е верен на клубот,и со и бес титула,он не бега.

Колку само во никаква смисла не е правилен потегов.

Тоа што си отиде пред 4 години од Кливленд беше непопуларен потег, но беше разбирлив, отиде кај што ќе има услови за прстен. Имаше опрадвување за тој потег тогаш.
Избега од неспособна управа, во екипа со одлични услови, во 4 години изигра 4 финалиња, освои 2 прстени. Сега што?

Ова писмово, патетики живи, од секогаш сакал во родниот град, жими куров сакал он. Да кажеше идам пошто сум пичка, поише ќе го почитуваа луѓево.
Знаеш лесно е да одржиш ветување што никогаш не си го дал. Да беше маж, ќе изјавеше пред почетоков на сезонава, ко слободен агент се враќам дома, а не од кога им ја дупнаа главата, и стана јасно дека со Мајами не освојува уште некоја титула. Он чекаше да види како ќе се обвиваат работите, за да донесе одлука.

Леброн од секогаш сакал да ја заврши кариерата во родниот крај, само никогаш не го кажа тоа јавно :tapp:, и кога Кливленд стигна до скоро аселен состав, пред се млад и многу потенцијален за во иднина, тој реши да се врати.

Единствена правилна одлука што можеше да ја донесе е да остане во Хит. Мушки да се помири дека нема да освои следнава сезона (а и којзнае дали немаше?) и да си изградеше имиџ на карактерна личност, која созреа низ годините.

Сум бил секогаш против Леброн, за да ми е интересно да контрирам со другари, но после првиот прстен не ми остана ништо да му оспорувам.
Сега веќе не е вреден да се расправаш со некого за него, никаков карактер на голем спортист, му остана само играчкиот квалитет, кој нема да го стави рамо до рамо со "големците" ради неговите погрешни одлуки.

пс. Нејќам да ја уништувам темава и да терам дискусија во овој правец, само за последен пат му посветувам пост на Кралот со Многу Кралства

Боље тимот да ми е последен наредниве 10 години него да гледам вакви фејк калакурници. Ја уништија лигата.

Ете Леброн е сега крив што иде во тим, кај што може да освои титула...

Како и да ја вртиш Леброн секако ќе испадне крив, посебно нс форумов. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom