Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пол Џорџ според мене по повредава ептен мали шанси ќе има и на плејофот да игра,ако стигнат Индијана се разбира.Гадно за гледање и жално.Уште пожално ќе беше ова на Роуз да му се случеше...

Гадно е видеото, ама не се гледа отворен прелом, заради високите чорапи.Читав коментари како поблиску да била основата на кошот во споредба со НБА терените но ни беше страв да го погледнам видеото.
Tibula-fibula .....dvete koski,strashno.Mn teska povreda,kako na Livingston spomnaa pogore.Za da se vrati vo forma dve-tri sszoni sigurno.

Абе види, повредите се составен дел од спортот. Не знам зошто оваа повреда би им го сменилa мислењето на одреден дел од играчите што играат за репрезентацијата. Можеш да си најјак на светот а да се повредиш дома кога менуваш сијалица, кога проаѓаш покрај ниска масичка и слично. Така и оваа повреда, јебига, лошо слета Џорџ и тоа беше тоа, отиде јабана ногата.
Па реално се е поврзано со финансиите. Не знам како е правилото во НБА, т.е. како им стои во договорите сега, али знам дека Туркоглу, пред 7-8 години кога играше за Турција отиде на свој ризик, ако се повредеше немаше да добива плата за периодот додека е повреден. Ова по мене ако е и сега така мора да се смени, не може никој да му го одземе правото на играчот да ги брани боите на својата земја, ипак да играш за својата земја е голема чест.Морам и јас да се согласам со ова. Мора да се прекине со размислувањето дека екипите се целосни газди на играчите. Во секој случај главната промена која мора да настане претходно е соодветно да бидат компензирани играчите и кога играат за репрезентација (макар и во вид на сериозни наградни фондови какви што ги има во фудбалот). Ако финансиски нема смисла за играчите тешко ќе ги убедиш да ризикуваат.
Па реално се е поврзано со финансиите. Не знам како е правилото во НБА, т.е. како им стои во договорите сега, али знам дека Туркоглу, пред 7-8 години кога играше за Турција отиде на свој ризик, ако се повредеше немаше да добива плата за периодот додека е повреден. Ова по мене ако е и сега така мора да се смени, не може никој да му го одземе правото на играчот да ги брани боите на својата земја, ипак да играш за својата земја е голема чест.
Сега јебеш га, повреди имало и ќе има, ама според мене многу педерски е клубовите да ги условуваат играчите со неиграње за репрезентацијата заради ризик од повреда. Па од кај знаат, може на првата утакмица за клубот ќе скрши нога и што ќе прават тогаш?