- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
69$УФ , Ќе грми овaa на ХБОХ!!! Некој да ми каже колку $ ќе е за Хбох?
69$УФ , Ќе грми овaa на ХБОХ!!! Некој да ми каже колку $ ќе е за Хбох?
I see what you did there !
А што треба сите да рипаат од радост кога играва е нба 2к11 со мали подобрувања. Оваа година се фураат со дриблањето на десен аналог нешто што ЛАЈВ и ЕА го усувршија во ЛАЈВ 10. Колку години им требаше да им текне за вакво нешто и сега тоа им е најголема новост годинава. Кога ке направат некој драстичен скок како со НБА 2К7 тогаш ке има играва поголем интерес кај мене. Сега 2К се монопол со играва пошто се единствени на пазарот што нудат кошаркарска симулација.Стварно зш вака тапа интерес за играва на форумов?
Изгледа не бев јасен. Јас реков само за дриблањето на десниот аналог дек ЕА го имаше години уназад а со ЛАЈВ 10 тоа го усовршија и подобро се дрибла од било која нба 2к. Не зборував како игра во целост. Тоа што оваа година ке излезе ЛАЈВ 13 и ако излезе ќе биде смешка пошто таа игра нема ни С од симулација. Плус ќе биде достапна само преку симнување од интернет за многу помала цена од 2К13 и тука ЕА мислат да прелажат некого да ја купи ЛАЈВ.darjanmk, ниту едно NBA Live издание не може да се споредува со NBA 2K, колку се само подобри 2K, разлика од небо до земја. Исто мислам дека и од EA Sports ќе излезат со нова NBA Live за XBOX и PlayStation.
Зашто бе? А баш бев загреан и ја чекав да излезе..Играта NBA Live 13 и официјално е откажана од производство !
Денеска беше објавена оваа вест дека симулацијата NBA Live 13 и официјално нема да излезе на 2. Октомври.
Истово се случи и минатата година, кога играта беше откажана поради слични причини.
Јас ја симнувам.. ама дур се симне ќе мине цела вечност...Спушти некој, све е у ред?