NBA 2K13

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Вака сеа од претходната година има многу подобрувања, и на графичко и на гејмплеј поле. Го има она најбитното што сите го очекувавме - многу нови анимации. Има многу нови движења (кога иде на влез, кога прави дриблинг, кога пренесува од една во друга рака, има посебно копче за финта шут и после тоа прави мало движење).
Ново што ставија е тој дриблингот на аналогот, прејако е. Значи јас играм на стрелките, си правам дриблинг на аналогот, и после стискам "position plays" дугмето (во defense e intense-d - став), и прави спешл односно атракција. Одбрана е многу потешко да се игра, односно потешко се лепат банани, али воопшто не е лошо. Исто така мала новост се "signature skills", ги има повеќе, и секој играч има различни. Сеа коа ке ја закуцаш има едно данк метер ако ви текнува на ол старот, колку јако ја забиле топката. Тоа е тоа поврзано со гејмплејот. И оваа година не направија all-star, нема ниту тројки, ниту данк контест. Лани како што беше Џордан спонзорче, оваа година е Џеј-зи. Сегде ќе го сретнете низ играта. Мала новост - има тим од селебритис - Pauly D (од jersey shore), Bow Wow, го има и Џастин Бибер :D
Исто така чекам модови (moddingway.com), подобруваат перформанс, си додаваш кастом ствари, ја прават по чиста сликата, итн.. Ако нешто ве интересира, прашајте. :D
Ај нека каже некој како се забива или положува сеедно.. и одбрана какода се игра.. комплицирано е многу..
Како може бе друже, на копчето за шут, ако си на растојание шутира ако си во рекет или куца или положува.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
И кај вас споро се симнува релоудед верзијата или до кај мене е нешто?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
И кај вас споро се симнува релоудед верзијата или до кај мене е нешто?
Не е само кај тебе и кај мене иде споро, а имам одличен интернет One. До торентот е изгледа.

Q

qazwsxedc

Гостин
имам еден проблем,ја инстелирав играта,го ставив кракот ама кога ке ја пуштам играта се пали црн екран и така останува 2-3 секунди и се гаси играта,ај ако некој знае нека каже шо е проблемот:)

М

Мартин^

Гостин
Ја симнав играта Релоадед верзија и многу сум задоволен, супер, сега малце додека се навикнам на новите контроли иначе сакам да знам како се прави атракција забивање ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Значи не ја фаќа на XP а? :mad: :( :place:

Член од
2 октомври 2011
Мислења
194
Поени од реакции
29
Еј, дај некој нека прати линк од торент по ПП, пошто утепан сум некако ме мрзи торент моментално да пуштам, жити се :D

Член од
31 август 2012
Мислења
127
Поени од реакции
17
Ја симнав играта но кога стискам Setup ми се појавува ерор.An erro occured instaling the package.Windows installer returned 1639.Може некој да ми помогне ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас ја играм на ХР само со мала финта :)
Симнете си ја играта од Reloaded, маунт- инстал и после симнете си го кракот од 3DM(или како и да беа) и на даемон тулс напрајте маунт на кракот и пуштете си ја :) Кога ќе ве праша за годиште 1-1-2011
Јас ја пуштив и е многу поразлична, некој малце поразлични контроли има, а и некако како да е поспора :)
Сепак 2к13> 2k12 и тоа за мноооогу.Изиграв само 1 утакмица, повеќе после :)
П.с. ако имате проблем со кракот пиштете ми или ПП или на профил ќе ви објаснам :pipi:

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Играта е подобрена но премногу малку. Освен финтитте на десниот аналог и пар др ситници како што е на пр. движењето на играчите и сл. нема нешто многу др. сменето. Не викам дека е лоша, но не е ништо револуционерно. Мислев дека ќе биде wow со оглед на тоа што EA ја враќа NBA Elite од декември

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
За сите што неможат да ја играат на ХР излезе нов крак фикс од скидров и работи без проблем. Него сите фанови на КИНГС и СИКСЕРСИ сигурно ке се израдуваат кога ке видат дека ги има КИНГС со добро познатиот тим со Пеџа, Вебер, Дивац, Биби, Кристи и итд а Филаделфија и составот од 2001 со Ајверсон и компанија. Исто ги има Лејкерс состав 97-98 со афро Коби, Шек, Хори, Фишер и останатите.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Зашто кога идам во my career неможам да си ставам мое име него автоматски ми става некое тамо Carlisle што ти ја знам и неможам да го сменам. Има некое чаре за ова?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Супер е играта, немав време премногу да ја играм, одиграв само една четвртина но се гледа дека е доста подобрена во gameplay и графика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom