NBA 2K12

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Ако има некој да ми објасни кај да го стаам апдејтот за тимовите што ги постираше Џони Тран би му бил ептен благодарен :)
И незнам зашто, ама на драфтот,кога освојувам титула и кога пробувам да му сменам патики на човекот ми се блокира цела игра.Се друго си е ок...Ако има некој да знае што и е на играва нека помага :D

Vo my player koa igrate na kolku min stavate cetvrtina? :D

Ако има некој да ми објасни кај да го стаам апдејтот за тимовите што ги постираше Џони Тран би му бил ептен благодарен :)
И незнам зашто, ама на драфтот,кога освојувам титула и кога пробувам да му сменам патики на човекот ми се блокира цела игра.Се друго си е ок...Ако има некој да знае што и е на играва нека помага :D
Све ти е објаснато во линкот .. за тој виндоус што го користиш каде треба да го вметниш фајлот што си го спуштил. а за патиките не знам види барај по форумите за 2к12 некој доколку го имал истиот проблем како го решил :)
--- надополнето: 18 април 2012 во 00:35 ---
Јас играм на 6 мин. :D

decki pomos...staiv AVG anti virus i mi go izbrisa exe faljot...care sea??? :D

decki pomos...staiv AVG anti virus i mi go izbrisa exe faljot...care sea??? :D
Како ти го избриша сам антивирусот .. мора ти да имаш чепнато .преинсталирај ја .. ако ти ги брише сам антивирусот фајловите смени го :D

првите 5,6 утакмици на 5 минути ги играев, после сменив на 12 минути :icon_lol: и почнав по 30 поени да давам од утакмица, а од клупата играм :pos:
вие на колку минути играте ??
--- надополнето: 18 април 2012 во 08:43 ---

ако користиш некој пач или слично, можеби треба да симнеш некои додатни фајлови, за патики и за нешто друго

првите 5,6 утакмици на 5 минути ги играев, после сменив на 12 минути :icon_lol: и почнав по 30 поени да давам од утакмица, а од клупата играм :pos:
вие на колку минути играте ??

Јас играм на 8 минути. Така е најреално пошто тимот постигнува помеѓу 80 и 100 коша на утакмица.

Јас играм на 8 минути. Така е најреално пошто тимот постигнува помеѓу 80 и 100 коша на утакмица.

Дап, ја играм моментално на 7м, првата сезона ја играв на 5, али сеа планирам наредната да зголемам на 8. Вака сеа просекот ми е 23п, 1.6 скока, 4.5 асистенции, 1.5 укредени топки и 4 трноверс на утакмица. :pos:

Играм крило, SF, и малку неспецифично е „големиот број“ на асистенции, 5 сум на таа листа, имам подобар просек од 90% од плејмејкерите. Инаку играм со Бобкетс, и сум второ место моментално. :pos:

Ме нервира што премногу глупи трејдови се прават... имав одличен тим со Пол, Игудола, Јас, Тајрус Томас и ДеАндре, и еден јак руки на клупа, Менингс плус Хендерсон кој е ѕвер на играва. Но овие изнапаравија неколку забегани трејдови, така Пол и Хендерсон заминаа за Оклахома у замена за Вестрбук и Нејт Робинсон, и Милсап го доведоа место Тајрус Томас. Не дека понеквалитетен е сеа тимов, али похармоничен беше со претходниве. А да не зборам какви трејдови се имаат изнаправено другите тимови... :)

Него, сакав да прашам, веќе имам преку 200.000 скилс поинтс собрано, а рејтингот ми е 81. Сум појачувал погрешни атрибути, или толку може со 200к поени !? :cautious:

не мора да значи, еве јас на 12 минути играм, па скорот е реален. плус вака почнав да правам по околу 4 5 асистенции и 7 8 скокови од утакмица, онака кога играв на 5 минути, неможев да напраам еден скок и една ќорава асистенција

не мора да значи, еве јас на 12 минути играм, па скорот е реален. плус вака почнав да правам по околу 4 5 асистенции и 7 8 скокови од утакмица, онака кога играв на 5 минути, неможев да напраам еден скок и една ќорава асистенција

Зависи на која тежина играш... На послабите бидејќи компјутерот промашува многу можеш да правиш добра бројка скокови и на 7-8 минути четвртина, додека ако играш Hall of Fame џабе ти се и 12 минути кога AI-то не промашува шут :)
--- надополнето: 19 април 2012 во 02:59 ---
Дап, ја играм моментално на 7м, првата сезона ја играв на 5, али сеа планирам наредната да зголемам на 8. Вака сеа просекот ми е 23п, 1.6 скока, 4.5 асистенции, 1.5 укредени топки и 4 трноверс на утакмица. :pos:

Играм крило, SF, и малку неспецифично е „големиот број“ на асистенции, 5 сум на таа листа, имам подобар просек од 90% од плејмејкерите. Инаку играм со Бобкетс, и сум второ место моментално. :pos:

Ме нервира што премногу глупи трејдови се прават... имав одличен тим со Пол, Игудола, Јас, Тајрус Томас и ДеАндре, и еден јак руки на клупа, Менингс плус Хендерсон кој е ѕвер на играва. Но овие изнапаравија неколку забегани трејдови, така Пол и Хендерсон заминаа за Оклахома у замена за Вестрбук и Нејт Робинсон, и Милсап го доведоа место Тајрус Томас. Не дека понеквалитетен е сеа тимов, али похармоничен беше со претходниве. А да не зборам какви трејдови се имаат изнаправено другите тимови... :)

Него, сакав да прашам, веќе имам преку 200.000 скилс поинтс собрано, а рејтингот ми е 81. Сум појачувал погрешни атрибути, или толку може со 200к поени !? :cautious:

Пред некоја недела започнав нова кариера како SG/SF (специјалист за тројки). Играм на Hall of Fame и 8 минути четвртина. Ме драфтуваше Јута и таму играв најсебично што може само за да набилдам минутажа (да накачам по 2-3 минути во ротација за секој следен меч) и да не заостанам со статистиката во поени (првите неколку меча постигнував по 10-15 коша). Откако стигнав до стартер во екипата, одма побарав трејд и преминав во Далас кои имаа скор 14-2. Така сега некаде на полу-сезона имам статитика 29,2 поени, 2,8 скока, 3,4 асистенции и по две украдени на натпревар со шут од 44% и просечна оценка од B-. Досега успеав да соберам некои 160 илјади скил-поени и набилдав рејтинг од 74. Тимот ми има скор 34-13 и сум прв на запад, а истовремено и сум МВП кандидат заедно со Леброн и Дурант. За руки на годината ич не правам муабет....
Кога веќе спомена за глупавите трампи - Далас ми го трејдуваа Дирк за Зек Рендолф и Тери + Доминик Џонс за Калдерон.

шо е иронија ??
да губеш од шарлот на домашен терен, со 20 разлика, а да имаш статистика: 27 поени, 13 скокови, 5 асистенции, 1 укр.топка, 1 блокада :tapp: :facepalm:

Јас ја имам ставено четвртината на 10 мин иначе играм PG за Jazz тимот ми има скор 48-15 :)
Stats во просек 36 поени по утакмица 3 скока 6 асистенции 4 украдени топки али тимот ми има ептен јак roster напраено SG Џамал Крофорд SF Вилсон Чендлер PF Џош Смит C Нене а и плус на клупа Џејсон Тери,Дејви Ли,Џејмс Харден,Тај Лосон :)

Пред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут :)

Пред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут :)
брзо трчање + шут :)
јас пак не знам какода блокирам ме искинаа со поинтс ин д пеинт хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom