Дап, ја играм моментално на 7м, првата сезона ја играв на 5, али сеа планирам наредната да зголемам на 8. Вака сеа просекот ми е 23п, 1.6 скока, 4.5 асистенции, 1.5 укредени топки и 4 трноверс на утакмица.
Играм крило, SF, и малку неспецифично е „големиот број“ на асистенции, 5 сум на таа листа, имам подобар просек од 90% од плејмејкерите. Инаку играм со Бобкетс, и сум второ место моментално.
Ме нервира што премногу глупи трејдови се прават... имав одличен тим со Пол, Игудола, Јас, Тајрус Томас и ДеАндре, и еден јак руки на клупа, Менингс плус Хендерсон кој е ѕвер на играва. Но овие изнапаравија неколку забегани трејдови, така Пол и Хендерсон заминаа за Оклахома у замена за Вестрбук и Нејт Робинсон, и Милсап го доведоа место Тајрус Томас. Не дека понеквалитетен е сеа тимов, али похармоничен беше со претходниве. А да не зборам какви трејдови се имаат изнаправено другите тимови...
Него, сакав да прашам, веќе имам преку 200.000 скилс поинтс собрано, а рејтингот ми е 81. Сум појачувал погрешни атрибути, или толку може со 200к поени !?