NBA 2K12

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако има некој да ми објасни кај да го стаам апдејтот за тимовите што ги постираше Џони Тран би му бил ептен благодарен :)
И незнам зашто, ама на драфтот,кога освојувам титула и кога пробувам да му сменам патики на човекот ми се блокира цела игра.Се друго си е ок...Ако има некој да знае што и е на играва нека помага :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Vo my player koa igrate na kolku min stavate cetvrtina? :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ако има некој да ми објасни кај да го стаам апдејтот за тимовите што ги постираше Џони Тран би му бил ептен благодарен :)
И незнам зашто, ама на драфтот,кога освојувам титула и кога пробувам да му сменам патики на човекот ми се блокира цела игра.Се друго си е ок...Ако има некој да знае што и е на играва нека помага :D
Све ти е објаснато во линкот .. за тој виндоус што го користиш каде треба да го вметниш фајлот што си го спуштил. а за патиките не знам види барај по форумите за 2к12 некој доколку го имал истиот проблем како го решил :)
--- надополнето: 18 април 2012 во 00:35 ---
Јас играм на 6 мин. :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
decki pomos...staiv AVG anti virus i mi go izbrisa exe faljot...care sea??? :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
decki pomos...staiv AVG anti virus i mi go izbrisa exe faljot...care sea??? :D
Како ти го избриша сам антивирусот .. мора ти да имаш чепнато .преинсталирај ја .. ако ти ги брише сам антивирусот фајловите смени го :D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
првите 5,6 утакмици на 5 минути ги играев, после сменив на 12 минути :icon_lol: и почнав по 30 поени да давам од утакмица, а од клупата играм :pos:
вие на колку минути играте ??
--- надополнето: 18 април 2012 во 08:43 ---
ако користиш некој пач или слично, можеби треба да симнеш некои додатни фајлови, за патики и за нешто друго

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
првите 5,6 утакмици на 5 минути ги играев, после сменив на 12 минути :icon_lol: и почнав по 30 поени да давам од утакмица, а од клупата играм :pos:
вие на колку минути играте ??
Јас играм на 8 минути. Така е најреално пошто тимот постигнува помеѓу 80 и 100 коша на утакмица.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас играм на 8 минути. Така е најреално пошто тимот постигнува помеѓу 80 и 100 коша на утакмица.
Дап, ја играм моментално на 7м, првата сезона ја играв на 5, али сеа планирам наредната да зголемам на 8. Вака сеа просекот ми е 23п, 1.6 скока, 4.5 асистенции, 1.5 укредени топки и 4 трноверс на утакмица. :pos:

Играм крило, SF, и малку неспецифично е „големиот број“ на асистенции, 5 сум на таа листа, имам подобар просек од 90% од плејмејкерите. Инаку играм со Бобкетс, и сум второ место моментално. :pos:

Ме нервира што премногу глупи трејдови се прават... имав одличен тим со Пол, Игудола, Јас, Тајрус Томас и ДеАндре, и еден јак руки на клупа, Менингс плус Хендерсон кој е ѕвер на играва. Но овие изнапаравија неколку забегани трејдови, така Пол и Хендерсон заминаа за Оклахома у замена за Вестрбук и Нејт Робинсон, и Милсап го доведоа место Тајрус Томас. Не дека понеквалитетен е сеа тимов, али похармоничен беше со претходниве. А да не зборам какви трејдови се имаат изнаправено другите тимови... :)

Него, сакав да прашам, веќе имам преку 200.000 скилс поинтс собрано, а рејтингот ми е 81. Сум појачувал погрешни атрибути, или толку може со 200к поени !? :cautious:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
не мора да значи, еве јас на 12 минути играм, па скорот е реален. плус вака почнав да правам по околу 4 5 асистенции и 7 8 скокови од утакмица, онака кога играв на 5 минути, неможев да напраам еден скок и една ќорава асистенција

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
не мора да значи, еве јас на 12 минути играм, па скорот е реален. плус вака почнав да правам по околу 4 5 асистенции и 7 8 скокови од утакмица, онака кога играв на 5 минути, неможев да напраам еден скок и една ќорава асистенција
Зависи на која тежина играш... На послабите бидејќи компјутерот промашува многу можеш да правиш добра бројка скокови и на 7-8 минути четвртина, додека ако играш Hall of Fame џабе ти се и 12 минути кога AI-то не промашува шут :)
--- надополнето: 19 април 2012 во 02:59 ---
Дап, ја играм моментално на 7м, првата сезона ја играв на 5, али сеа планирам наредната да зголемам на 8. Вака сеа просекот ми е 23п, 1.6 скока, 4.5 асистенции, 1.5 укредени топки и 4 трноверс на утакмица. :pos:

Играм крило, SF, и малку неспецифично е „големиот број“ на асистенции, 5 сум на таа листа, имам подобар просек од 90% од плејмејкерите. Инаку играм со Бобкетс, и сум второ место моментално. :pos:

Ме нервира што премногу глупи трејдови се прават... имав одличен тим со Пол, Игудола, Јас, Тајрус Томас и ДеАндре, и еден јак руки на клупа, Менингс плус Хендерсон кој е ѕвер на играва. Но овие изнапаравија неколку забегани трејдови, така Пол и Хендерсон заминаа за Оклахома у замена за Вестрбук и Нејт Робинсон, и Милсап го доведоа место Тајрус Томас. Не дека понеквалитетен е сеа тимов, али похармоничен беше со претходниве. А да не зборам какви трејдови се имаат изнаправено другите тимови... :)

Него, сакав да прашам, веќе имам преку 200.000 скилс поинтс собрано, а рејтингот ми е 81. Сум појачувал погрешни атрибути, или толку може со 200к поени !? :cautious:
Пред некоја недела започнав нова кариера како SG/SF (специјалист за тројки). Играм на Hall of Fame и 8 минути четвртина. Ме драфтуваше Јута и таму играв најсебично што може само за да набилдам минутажа (да накачам по 2-3 минути во ротација за секој следен меч) и да не заостанам со статистиката во поени (првите неколку меча постигнував по 10-15 коша). Откако стигнав до стартер во екипата, одма побарав трејд и преминав во Далас кои имаа скор 14-2. Така сега некаде на полу-сезона имам статитика 29,2 поени, 2,8 скока, 3,4 асистенции и по две украдени на натпревар со шут од 44% и просечна оценка од B-. Досега успеав да соберам некои 160 илјади скил-поени и набилдав рејтинг од 74. Тимот ми има скор 34-13 и сум прв на запад, а истовремено и сум МВП кандидат заедно со Леброн и Дурант. За руки на годината ич не правам муабет....
Кога веќе спомена за глупавите трампи - Далас ми го трејдуваа Дирк за Зек Рендолф и Тери + Доминик Џонс за Калдерон.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
шо е иронија ??
да губеш од шарлот на домашен терен, со 20 разлика, а да имаш статистика: 27 поени, 13 скокови, 5 асистенции, 1 укр.топка, 1 блокада :tapp: :facepalm:

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Јас ја имам ставено четвртината на 10 мин иначе играм PG за Jazz тимот ми има скор 48-15 :)
Stats во просек 36 поени по утакмица 3 скока 6 асистенции 4 украдени топки али тимот ми има ептен јак roster напраено SG Џамал Крофорд SF Вилсон Чендлер PF Џош Смит C Нене а и плус на клупа Џејсон Тери,Дејви Ли,Џејмс Харден,Тај Лосон :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Пред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут :)
брзо трчање + шут :)
јас пак не знам какода блокирам ме искинаа со поинтс ин д пеинт хахах

Kajgana Shop

На врв Bottom