- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 2.510
Абе Дончиќ е најбољи оваа сезона, кој Едвардс не се заебавај.Дончиќ е класа над овој Едвардс.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Дончиќ е најбољи оваа сезона, кој Едвардс не се заебавај.Дончиќ е класа над овој Едвардс.![]()
Затоа што Гефорд и Лајвли се под кош.Не постои Минесота во двата правци, ги угасија како пикавец. Главната разлика е што кај Далас не смее да остане никој сам, сите освен Лајвли и Гафорд фрлаат тројки, а кај Минесота нема човек што може да погоди отворена тројка од овие споредниве играчи. Препаметно играат Далас, го полнат рекетот и ги оставаат сами Андерсон, Мекдениелс и остала багра циглари што не можат вол у гз да убодат. Не знам само зошто не форсираат игра под кошевите 1 на 1 преку Таунс или Рид па да пробаат така да креираат вишоци зашо очигледно вака не оди. Во секој случај сега веќе е касно, -30 на полувреме, може да се сликаат само.
Не играат во исто време двајцата на паркет, а Минесота игра со 2ца центри константно.Затоа што Гефорд и Лајвли се под кош.
Udvojuvaat, na ball handlerot I ako ide pas pod kos kako sto I samiot si napisal se kockaat so Anderson/Mekdaniels/Aleksandar-Walker... tesko ova.Не постои Минесота во двата правци, ги угасија како пикавец. Главната разлика е што кај Далас не смее да остане никој сам, сите освен Лајвли и Гафорд фрлаат тројки, а кај Минесота нема човек што може да погоди отворена тројка од овие споредниве играчи. Препаметно играат Далас, го полнат рекетот и ги оставаат сами Андерсон, Мекдениелс и остала багра циглари што не можат вол у гз да убодат. Не знам само зошто не форсираат игра под кошевите 1 на 1 преку Таунс или Рид па да пробаат така да креираат вишоци зашо очигледно вака не оди. Во секој случај сега веќе е касно, -30 на полувреме, може да се сликаат само.
Па таа е логиката, не дека Селтикс се антипатични ептен, ама има група на луѓе што ги смета за антипатични. Потоа има луѓе што секогаш ќе навивааат за не-фаворитот. Па ќе има луѓе што не ги сакаат Селтикс пошто беа #1 фаворити на почеток на плејофов (според кладилници и слично) и едвај чекаа да паднат. Потоа, има луѓе што не го сакаат Тејтум. Потоа, има луѓе што сметаат дека Селтикс имаа лесен пат, победуваа екипи со повредени играчи и затоа сакаат да се соочат со пораз и сериозна екипа.Koja e logikava, site protiv Seltiks osven nivnite fanovi?
Interesno ke bide da se vidat mechovite megju Boston-Dalas.
KAT gi reshi gotovo
Автоматски споено мислење:
4:3 za Minnesota.
@LesterBoMccaleb дали ме послуша и уплати лифче ко што советував?Далас 120+ поениIlz братче пиши лифче
![]()