NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Sreka kako pobedija Minesota so takvo sudenje, osobeno onoj faul na Towns vrz Doncic za 3 poeni. Cudno kako ne svirat fauli cisti vrz Edvards koga probiva vo reketot.

Лука не се појави у второ ама ај и удвојуван е цело време што ствара вишок али џабе.

Dalas istotaka udvojuva na balhandlerot koga Gobert e vo igra I pustaat korner mekdaniels.

Sreka kako pobedija Minesota so takvo sudenje, osobeno onoj faul na Towns vrz Doncic za 3 poeni. Cudno kako ne svirat fauli cisti vrz Edvards koga probiva vo reketot.

Dalas istotaka udvojuva na balhandlerot koga Gobert e vo igra I pustaat korner mekdaniels.

Глупости збориш. Добро судење имаше, еден фал повеќе имаа Волвс. Од старт агресивно играа Минесота и се гледаше дека ќе шлапаат по раце и ќе има контакти со тело.

Глупости збориш. Добро судење имаше, еден фал повеќе имаа Волвс. Од старт агресивно играа Минесота и се гледаше дека ќе шлапаат по раце и ќе има контакти со тело.
Ne sekoj tuka naviva za Dalas I da premizuva na bejterov, faulot od Gobert vrz nego pred da skokne Gobert cekori od doticniov, eve ti posledna akcija Rid polozuva ocigleden kontakt od Irving nisto samo kos, ovoj bejterov sam inicira kontakt I go sudat kontaktot, ako imas takov kriterium sudi taka I za minesota, edino im progledaa za laktot sto trebase flagrant da go sudat najverojatno, okolu Edvards pisav za celava serija, ako ne mozes so golo oko da gi vides ima repeticija ponekogas, a i na tviter gi imas posle natprevarot. Pa samo od jons imase 5-6 ocigledni ovoj vo vozduh direkten kontakt na rakata nisto ne sidija.

Ne sekoj tuka naviva za Dalas I da premizuva na bejterov, faulot od Gobert vrz nego pred da skokne Gobert cekori od doticniov, eve ti posledna akcija Rid polozuva ocigleden kontakt od Irving nisto samo kos, ovoj bejterov sam inicira kontakt I go sudat kontaktot, ako imas takov kriterium sudi taka I za minesota, edino im progledaa za laktot sto trebase flagrant da go sudat najverojatno, okolu Edvards pisav za celava serija, ako ne mozes so golo oko da gi vides ima repeticija ponekogas, a i na tviter gi imas posle natprevarot. Pa samo od jons imase 5-6 ocigledni ovoj vo vozduh direkten kontakt na rakata nisto ne sidija.
И обратно не судат, имаат некој чуден критериум, односно немаат критериум. Во секој случај дозволуваат погруба игра.

Судењето е во полза на Далас оваа серија, ама далеку од тоа дека пресудило во исходот на мечевите. Едвардс има не нула него во минус заштита од судиите.

Ja mislam Boston dobiva u 6 so koj i da igra..

Судењето е во полза на Далас оваа серија, ама далеку од тоа дека пресудило во исходот на мечевите. Едвардс има не нула него во минус заштита од судиите.

Zavisi kako gledas na toa, eve ti primer Dalas ima abonormalni poeni vo reketot poso i najmaliot kontakt go svirat, dodeka na drugava strana vo nivniot reket Minesota go nema istiot tretman, so samoto toa gi forsiraat na neizgradeni sutevi od midrange i isforsirani sutevi za 3 poeni, igraat dobra odbrana Dalas pod kosot poso imaat telo plus vo Doncic koj pomaga dosta vo reketot so udvojuvanje no so dosta kontakti koi ne se svirat a se ocigledni fauli, sekoe polozuvanje na tabla na Minesota e niz 2-3 kontakti.

sekoe polozuvanje na tabla na Minesota e niz 2-3 kontakti
За ова и беше наменет мојот пост, конкретно за Едвардс. Г3 ја гледав цела, не е реално колку ќотек изеде братот и ништо не му свиреа судиите, а пази се работи за нова суперѕвезда, Амер, црнец, сите предуслови исполнети за да биде разгален и заштитен од судиите. Да не се разбереме погрешно, јас сум за цврста кошарка и ќотек, ама не за несвирење на очигледни фаули, мавање по рака без да свирнат ништо или некои такви глупоштии.

Бтв, дајте 7 текми ако е возможно, чисто да не потонеме ние со прогнозата дека тешко ќе му биде на Далас со ровит Лука. :D

За ова и беше наменет мојот пост, конкретно за Едвардс. Г3 ја гледав цела, не е реално колку ќотек изеде братот и ништо не му свиреа судиите, а пази се работи за нова суперѕвезда, Амер, црнец, сите предуслови исполнети за да биде разгален и заштитен од судиите. Да не се разбереме погрешно, јас сум за цврста кошарка и ќотек, ама не за несвирење на очигледни фаули, мавање по рака без да свирнат ништо или некои такви глупоштии.

Бтв, дајте 7 текми ако е возможно, чисто да не потонеме ние со прогнозата дека тешко ќе му биде на Далас со ровит Лука. :D

Generalno za Minesota zborev jas, tesko deka ke ja zemat ovaa a ako ja zemat e togas ima nekoji si minimalni sansi za 7, imaat golem problem so pick'n'roll igraat drop ovie od minesota sto malku funkcionira, okolu Edvards ne e tolku eksponiran sea dobi malku vo serijava so Denver, plus ovoj vrsi dodaten pritisok na ime vrz sudiite sekoja utakmica sto its kako igra uloga vo sudenjevo.

Ova ocekuvam Minesota da go eksploarira miss mechot Gobert/Doncic vo reketot.

Последно уредено:
Kakvo otvaranje Doncic lele majko mila. :eek:

Nekolku prilagodbi vo igrata na Minesota, na pick'n'roll go ostavaa sam Doncic na pocetokot ovoj pogodi se kako da e sam na trening, sea go udvojuvaat izleguvaat Tauns/Rid, poso Anderson ne moze da stigne od blokot, Dalas na Gobert/Doncic go spusti Lajvli/Gaford blisku do Doncic I go pustaat Anderson.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom