Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала брате, за Селтикси си? Најверојатно ќе имаат тешка серија со Кливленд (пошто мислам дека Кливленд ќе тепа уште една и оди понатаму - ех шо Њујорк не си го има Мобли, зборав и лани за него кога игравме едни против други со Кливленд, радо би му дал шо сака за да дојди во екипа) ама од друга страна Њујорк ќе има тешка серија со Индијана пошто Халибуртон душа ќе им извади со пресечени топки и асистенции.@Генерал Ајде честито друже, па да се гледаме во финалето на конференцијата.
Траст д процес го прогласувам за умрено, и баш ми е мило, барем до октомври ќе одмориме глава од лиглето, фала Никси.
За Кавси, тешко ќе бидне против Селтикси ќе треба да се активира Мичел и да игра како што знае да игра, оваа серија против Орландо ја игра млако. Среќа за нас е што на Селтикси им се повреди Порзингис, па си дозволувам да си правам екскурзија на мозок. Тука е и желбата за одмазда од минатиот плејоф.Фала брате, за Селтикси си? Најверојатно ќе имаат тешка серија со Кливленд (пошто мислам дека Кливленд ќе тепа уште една и оди понатаму - ех шо Њујорк не си го има Мобли, зборав и лани за него кога игравме едни против други со Кливленд, радо би му дал шо сака за да дојди во екипа) ама од друга страна Њујорк ќе има тешка серија со Индијана пошто Халибуртон душа ќе им извади со пресечени топки и асистенции.

Не знам зошто би го отпуштиле, не е до него губењето.Клиперси ќе испаднат ваљда, штешта до Тајрон Лу не можиме да се добериме, а ко мелем на рана ќе ни дојди. Само ова магарето никој нема да го истера од тимот.
Јас си реков за Селтикси сиЗа Кавси, тешко ќе бидне против Селтикси ќе треба да се активира Мичел и да игра како што знае да игра, оваа серија против Орландо ја игра млако. Среќа за нас е што на Селтикси им се повреди Порзингис, па си дозволувам да си правам екскурзија на мозок. Тука е и желбата за одмазда од минатиот плејоф.

Се мислеше на Тибодо во коментарот дека е магаре, не ЛуНе знам зошто би го отпуштиле, не е до него губењето.
Него да го отпуштат, Лу да го грабниме ама соништа...Мајк Буденхолзер би го земал уште денес, сместа, каков Лу какви бакрачи.^^ Лу е едини пролазно добар тренер од набројаните.
Идиотската управа веројатно пак ќе одбере лош тренер. Не знам по кој критериум го одбраа Дарвин Хам. И немаше потреба да чекаат две години, од сам старт се гледаше дека не го бива за ништо.
Не знам зошто би го отпуштиле, не е до него губењето.
Јакиот па тренер Нурс, видовме со Фила како се посра. HhИ џабе муабетот кога лани летото Ник Нурс беше слободен
Zosto bea nadskokaniAko ne e do igracite i e do shemata defanzivna na trenerot kaj Lakers, zosto Vogel popi metla so Suns? Da ne e mozda zosto se sobrani samo ofanzivni igraci i ne se zamaraat vo odbrana ni 10 posto? Prasuvam samo![]()