NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
40.370
Поени од реакции
118.720
Леле Гобер :pos: :pos: Оди бе легни си да ти ебам тоа цепеницата неписмена што не знае да тапка баскет.

Али Џамал Крафорд најјак, до детаљ го предвиде последниот напад на Далас, дури кажа и дека Лука ќе потскокнува на една нога додека оди топката накај кош. Секако рече и дека ќе погоди Лука. :D

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.612
Поени од реакции
2.510
Добро бе не го разбирам хејтот кон Гобер. Мисмеч беше ситуацијата, центар е не може да биде толку мобилен нормално е онака да го изврти Лука, не гледам кој друг центар би изиграл подобра дефанзива тука. А и општо и лигата и фановите што го хејтаат, не му се незаслужени наградите, не е некој гаден лик и играч.

Далас нека гледаат да завршат дома работа за Лука да биде одморен во финале, а и дека се кладев дека 4-0 ке тепаат. :icon_lol:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.648
Поени од реакции
85.460
Добро бе не го разбирам хејтот кон Гобер.
Бокс му удри. Буквално. Ја свитка раката во бокс и боксот го свитка во зглоб, навнатре. Види самиот.

Но, ти збориш за друг хејт. OK тоа.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.526
Поени од реакции
8.244
Како што напиша @Björn хејтот кон Гобер е поради педерските работи што ги правеше за време на натпреварот.

Инаку ова е моментот пред да се случи, и Мекданиелс знаеше дека ја еба работата.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.648
Поени од реакции
85.460
Мекдениелс цела утакмица беше шетан наваму-натаму од Дончиќ, затоа он добро знае што ќе се деси.

А тоа француското гомно одувек ми било одвратно, впрочем како и сите Французи.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.370
Поени од реакции
118.720
Не е хејтот кон Гобер за последниот напад бе, него ради тоа што е прљв играч и гомно. Го акна Лука пред тоа, пичка скапана да му ебам се у куќа. И општо Гобер има историјат на прљави потези, и во НБА и за репрезентација така да нека го цица немиен.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.163
Не е хејтот кон Гобер за последниот напад бе, него ради тоа што е прљв играч и гомно. Го акна Лука пред тоа, пичка скапана да му ебам се у куќа. И општо Гобер има историјат на прљави потези, и во НБА и за репрезентација така да нека го цица немиен.
Во ни еден момент не идеше на топка, стегна тупаница за да му удри бос во стомак копилето, и суспензија за ова треба да јаде !!! Па уште и ми крева раменици, јас ништа не знам у подрум сум бил !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom