- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.780
- Поени од реакции
- 85.823
Верувам дека се криви, но не знаеме што точно се случило. Ние ја гледаме само нивната реакција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие глупите само му ја ебаваат и онака убавата вечер.
Ај ќе им ја плати тој казната ама се надевам ќе ги отстранат од натпревари некое време. Класични ропаци.
Не налетале досега на некоја црнчуга да ги ресетира на фабрички подесувања.
Така де, црнците обично се мали по раст и не се атлети. Абе пушти Рон Артест има гла со гла да ги чука. Пример само. Балканци биле.Ќе им се фати црнчугата, гледај ги колкави се и двајцатаБалканци се ова, не толерираат навреди особено кога е во прашање фамилија и слично. Плус што има врска Јокич со неговите браќа па НБА да истражува ? Нека им забранат влез на утакмици и готово
Гледам па тие како одбрале на некој со нивни габарит да му се силат, ептен без веза брат и твојата забелешка сега. Без лутиш.Pa retko koj bi gi kutnal 2 na 2, barem od tie likovi sho se vo publika tamu. "Pomaliot" e MMA borec.
Ne opravduvam toa sho go napravia, ama apla bezveze vi se komentarite.
Aко уствари си ги гледал утакмиците ќе знаеше дека Лејкерс уствари ретардирано малку фаули прават. Велам ретардирано, затоа што е плејоф и треба машка кошарка. Денвер прават баш машки фаули, од кои некои дефакто беа намерни (по денешни) стандарди... Во споредба овие Лејкерс не се само женскасти/свилени туку и се слабаци.0 слободни за Нагетс у второ полувреме
У сезоната Лејкерс имаа 500+ слободни повеќе од Нагетс.
На толку многу сајтови за стриминг... Мене ме иритира да слушам коментар на српско-хрватски. Сакам да слушам коментар во оригиналниот јазик.Me razbudi zenatata 5 i pol da sum gi proveril decata, pustam rez gleam half time na dalas.. vikam top bar ke gi dogledam.. pustam arena nema nisto.. jebala te arena si prilegnav pak..
Kaj ke se zamaram so strimovi u 5 sabajle.. zimam dalinsko pustam TV, ako ima - ima, ako ne si se vrakjas na spienjeНа толку многу сајтови за стриминг... Мене ме иритира да слушам коментар на српско-хрватски. Сакам да слушам коментар во оригиналниот јазик.
Nbabite или Billasport (bilasport) не ми текнува дали беше со едно или две Л.
Инаку јас денес летам за Македонија, ме ставиле 2 смена да работам, така да ќе си гледам НБА на раат после 2 недели пауза
Ако ја гледаше ќе видеше дека Денвер имаше домаќинско судење у Г2. Да не ме сфатиш погрешно, не дека судиите им се криви на Лејкерс, ама имаше неколку сомнителни ситуации што отидоа у полза на Денвер. На Јокиќ пар нагуравања од позади за офанзивен скок беа недосудени ко офанзивен фаул, у прва четвртина челенџот што се прифати ко успешен за фаулот над Леброн од Мареј беше комедија, го шлапна по рака овие при 300 камери при све земаа сменија одлука0 слободни за Нагетс у второ полувреме
У сезоната Лејкерс имаа 500+ слободни повеќе од Нагетс.