The Dark Knight
Модератор
- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 4.119
Другар ти си малеротLejkersi pravat brejk, Dejvis nezapirliv
Автоматски споено мислење:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар ти си малеротLejkersi pravat brejk, Dejvis nezapirliv
Автоматски споено мислење:
![]()
Да ама Дејвис се отепа играње цела утакмица. Сиг и со силата има намалено на крајот, неможе да игра и напад и одбрана 40 минути на високо ниво, и тој е човек.Не ја глеав цела, ги пуштив последни 5 минути и освен Леброн и донекаде Ривс, никој ништо не играше. Последните 15 поени сите одат на душа на Дејвис. Онакво млитаво и глупаво понашање во одбрана ни во all-star утакмица нема.
Ќе го плукаат пак Леброн, и за утакмица и за промаршената тројка ( што ако сакаш да си гоат не смееш да ја промаршиш ) али во последни 5минути играше сам против цел Денвер.
Eпа одгледај ја... Во второ полувреме Maлоун прави мали адаптации, а неговиот колега Хам кога зема тајмаути (а ги зема касно и проформа, пеп ток им праи „ајде голови клавајте, голови не примајте“), им збори некои охрабрувања. Од тактички адаптации 0 промени. Кажав, Денвер со најобичен блок ршум правеше. Мареј, не само он ама најмногу он, буквално цело време преку блок влагаше во рекет и си даваше кошеви. Еднаш Лејкерс не се обидоа да поминат под блокот, цело време бркаа окулу блок. Пази, они следат план. На Ривс му кажале ќе вртиш окулу блок и он врти. Тоа е планот. Ама планот е за почеток, после мора адаптации - е Дарвин Хам не е способен за тоа.Не ја глеав цела, ги пуштив последни 5 минути и освен Леброн и донекаде Ривс, никој ништо не играше. Последните 15 поени сите одат на душа на Дејвис. Онакво млитаво и глупаво понашање во одбрана ни во all-star утакмица нема.
Ќе го плукаат пак Леброн, и за утакмица и за промаршената тројка ( што ако сакаш да си гоат не смееш да ја промаршиш ) али во последни 5минути играше сам против цел Денвер.
Не беше крив Леброн. Овојпат не беше. Цело второ полувреме немаше концепт на игра, тренерот на Лејкерс не успеа да направи кохерентен план и совети. Најпросечен тренер ќе ги смиреше играчите, ќе ги вратеше на најупотребувани тактики. Нешто. Било што.... 20+ поени постојано надоле, со повремено одржување во живот со „херојства“ од Леброн и АД. Епа нормално дека ќе изгубат.Ќе го плукаат пак Леброн, и за утакмица и за промаршената тројка ( што ако сакаш да си гоат не смееш да ја промаршиш ) али во последни 5минути играше сам против цел Денвер.
Последниот напад на Денвер е прича за себе. Денвер има топка а „Генијот“ Дарвин Хам не зема тајмаут. За да го извади Дило и да стави дефанзивец. За Х работи да договорат. Ако ништо друго, за да ги смири своите играчи кои очигледно се во паника.ТУГАААААААА исто Лејкерс како успеа да изгуби, плус каков малер е АД, пак со шут преку него се решава натпревар (мада чоекот очигледно океј натпревар имал според статистиката и според тоа тука шо ве читам).
Ај честитки за досегашната игра на Никс. Заслужија - и со лесно понатаму.Утре пак на пат сум ама среќа Њујорк игра петок па има да се гледаат двете и петок и недела и да се навива на цел гаааааассссс.![]()
![]()
![]()
![]()
Фала брате, неизвесно ќе биди еве Ембиид најавува дека ќе поминат понатаму, а мене ме плаши тренерот повеќе отколку играчите.Последниот напад на Денвер е прича за себе. Денвер има топка а „Генијот“ Дарвин Хам не зема тајмаут. За да го извади Дило и да стави дефанзивец. За Х работи да договорат. Ако ништо друго, за да ги смири своите играчи кои очигледно се во паника.
АД си изигра ѕверски двете утакмици.
Претходно последниот напад на Лејкерс се состоеше од бранет шут за 3 од неизградена ситуација. Лудило.
Ај честитки за досегашната игра на Никс. Заслужија - и со лесно понатаму.
Brakjata na Jokic imaat harizma, aka gotivni seБраќава на Јокич се нешто слично како на шкендија арачиново навивачите
Овие глупите само му ја ебаваат и онака убавата вечер.Браќава на Јокич се нешто слично како на шкендија арачиново навивачите
Сељачана невидена.Браќава на Јокич се нешто слично како на шкендија арачиново навивачите
Pa retko koj bi gi kutnal 2 na 2, barem od tie likovi sho se vo publika tamu. "Pomaliot" e MMA borec.Овие глупите само му ја ебаваат и онака убавата вечер.
Ај ќе им ја плати тој казната ама се надевам ќе ги отстранат од натпревари некое време. Класични ропаци.
Не налетале досега на некоја црнчуга да ги ресетира на фабрички подесувања.