NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ох леле кој дел не го сваќаш? Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн(секоја чест за тоа), само кажав тоа што и малите деца го знаат, а тоа е дека Леброн против добрите тимови игра лошо. Хјустон,Лејкерс,Бостон...листата е долга. Плеј офот се ближи а таму нема да се Минесота и Сакраменто туку тимовите што ги спомнав погоре. Ај сега ти пак споредувај Коби и Леброн и пастирај статистики.

Перфекто никој не ти го спомна Коби тебе.Јас почнав да ставам статистика од ЛеБрон за момчето кое рече дека ЛеБрон би бил просечен играч кога би бил во Западот.Ти почна да тупиш со Коби.Ако беше толку јак зошто сам не го носеше Лејкерс до тука него пред две години се молеше да биде трејдуван.Се сеќавате на тоа?Или веќе му го заборавивте?За ралика ЛеБрон го носи Кливленд и не се моли да му донесат играчи.И двајцата се екстра играчи не викам но од вкупноте 82 натпревари,Кливленд дури 30 игра со екипи од западот и ако има толку лош ефект би му се одразило на статистиката.Ај ова година има подршка од Мо и од Делонте ама лани сам ги донесе до финале на истокот.Буквално сам.Сетете се како играше шротив Детроит.Ете ти пишав погоре па види како игра ЛеБрон со вашата толку ценета западна конференција.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
СПЕЦИЈАЛНО ЗА СЕЛТИКС Како Леброн Џејмс игра со екипите од Западната конференција

Денвер 33 коша,10асс,8 скока,4 украдени топки
Јута 33 коша,14 асс,10 скока,2 укр топки и 2 блокади
Хјустон 27 коша,5 асс,9 скока,3 украдени топки
Портланд 34 коша,14 асс,9 скока,1 украдена
Орлеанс 29 коша,7 асс,14 скока,3 украдени
Кингс 23 коша,11 асс,15 скока,3 блокади
ЛАЛ 23 коша,5 асс, 9 скока,4 украдени
Мемфис 30 коша, 10 асс,11 скока, 3 украдени
Спарс 30 коша, 4 асс,14 скока,2 украдени
Г.Стејт 32 коша, 8 асс,9 скока,3 украдени и 2 блокади
Оклахома 31 коша,4 асс, 7 скока,3 украдени топки и 2 блокади
Клиперс 32 коша,11 асс,14 скока,2 украдени топки и 2 блокади
Далас 29 коша,5 асс,9 скока,2 украдени
Феникс 26 коша,6 асс, 6 скока,2 украдени
Минесота 32 коша, 6 асс,6 скока,2 украдени и 2 блокади

МЕ ИЗМАЧИ ДОВОЛНО НО ВАКА КОГА НЕКОЈ ЌЕ КАЖЕ НЕШТО ШТО НЕМА ВРСКА БЕЗ АРГУМЕНТАЦИЈА.ВЛЕЧЕВ ПОЛА СААТ ПОДАТОЦИ АМА БАРЕМ СЕ НАДЕВАМ ЌЕ НАТЕРАМ НЕКОЈ ДА СВАТИ НЕШТО.Лично како огронен фан на Кливленд кој а следи секоа утакмица нивна ти тврдам дека ЛеБрон е подобар со екипите од Западот.СЕЛТИКС ПОЗЗ
ме потврдува и то како еве гледај кингс 23 и лакерс 23 феникс 26 знаци со јаките е слаб
направи ваква ретроспектива за брајант ке видис дека тој со јаките е јак

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ме потврдува и то како еве гледај кингс 23 и лакерс 23 феникс 26 знаци со јаките е слаб
направи ваква ретроспектива за брајант ке видис дека тој со јаките е јак
А колку е добро за тебе.Па тој е втор најдобар стрелец со просе 28 колку сакаш ти.Ако забележиш има дабл дабл и трипл дабл на тиа утакмици со исклучок со Лакерс

п.с
Ова само Коби го може за една четвртина упати 10 удари.Рака на срце погоди 5 ама тоа ти се 40 удари на утакмица.Колкав себичњак е само.Ех ЛеБрон да ги има тие соиграчи

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Блиц питање: У финале, како се одредува кој ја игра евентуалната седма утакмица дома, според скорот од регуларниот дел или според меѓусебниот дуел од регуларната сезона на двете екипи?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
кој имал подобар скор во лигагата
а за леброн не можете да ми убедите дека е најдобар тој е лидер на еден тим и како таков мора да е добар но леброн ланската сезона кога дојде крајот на сезоната почна да промашува имаше две клучни шута кои доколку погодеше кливленд можеби и ке станеше шампион тука се гледа величината на еден класа играч кога најмногу треба да погодиш а не да лјуфкаш сепак морам да признам леброн за некоја година ке биде лидер во НБА како посто секој си имал своја ера ова е ерата на брајант пред него бесе на џордан пред џордан меџик џонсон лери бирд итн и тн ке видиме колкава ке биде ерата на леброн џејмс ако воопсто ја има

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
кој имал подобар скор во лигагата
а за леброн не можете да ми убедите дека е најдобар тој е лидер на еден тим и како таков мора да е добар но леброн ланската сезона кога дојде крајот на сезоната почна да промашува имаше две клучни шута кои доколку погодеше кливленд можеби и ке станеше шампион тука се гледа величината на еден класа играч кога најмногу треба да погодиш а не да лјуфкаш сепак морам да признам леброн за некоја година ке биде лидер во НБА како посто секој си имал своја ера ова е ерата на брајант пред него бесе на џордан пред џордан меџик џонсон лери бирд итн и тн ке видиме колкава ке биде ерата на леброн џејмс ако воопсто ја има
Многу точно, ова е ерата на Коби, најелегантниот кошаркар на денешницата, за разлика од Леброн кој игра само на сила:toe:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Перфекто никој не ти го спомна Коби тебе.Јас почнав да ставам статистика од ЛеБрон за момчето кое рече дека ЛеБрон би бил просечен играч кога би бил во Западот.Ти почна да тупиш со Коби.Ако беше толку јак зошто сам не го носеше Лејкерс до тука него пред две години се молеше да биде трејдуван.Се сеќавате на тоа?Или веќе му го заборавивте?За ралика ЛеБрон го носи Кливленд и не се моли да му донесат играчи.И двајцата се екстра играчи не викам но од вкупноте 82 натпревари,Кливленд дури 30 игра со екипи од западот и ако има толку лош ефект би му се одразило на статистиката.Ај ова година има подршка од Мо и од Делонте ама лани сам ги донесе до финале на истокот.Буквално сам.Сетете се како играше шротив Детроит.Ете ти пишав погоре па види како игра ЛеБрон со вашата толку ценета западна конференција.
Ај за првото болдирано да видам кај го реков тоа.
Исто и за второто.
А за "нашата" ценета западна конференција еве ти малку споредба

Осмиот на Исток Милвоки има скор 30-37
Осмиот на Запад Далас има скор 40-25

Доволно ти е ова или треба да објаснувам што значи?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ај за првото болдирано да видам кај го реков тоа.
Исто и за второто.
А за "нашата" ценета западна конференција еве ти малку споредба

Осмиот на Исток Милвоки има скор 30-37
Осмиот на Запад Далас има скор 40-25

Доволно ти е ова или треба да објаснувам што значи?
Море човек нешто кога се мери се почнува од најјакото...Доволно ќе ми биде да ми кажиш кои се најдобрите четири екипи во лигата.Мислам ако знаеш и од каде доаѓаат...
Во меѓувреме третиот натпревар оваа недела на Кливленд и трет трипл дабл на ЛеБрон Џејмс
34 поени
10 скока
13 асистенции
3 украдени топки
3 блокади

И тоа против тим од Западот.Толку одмене за таа дискусија.Ја ќе си објавувам тука трпл даблови на Леброн секоја ден вие пишувајте како Коби е најдобар.папа

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ти пишуваш дека леброн е најдобар, ти ја започна оваа глупа дискусиј, ти си епилептичарот тука.

Во моментов леброн се обидува да дојде таму каде што е коби, а коби се обидува да остане таму каде што е, самиот знаеш каде е тоа, што значи не е само мое мислење. И да, ставај си трипле даблови против Феникс. Коби бил себичен? Па пријателе, ти треба да ги тужиш сопствените родители.. Ја гледа утакмицата кливлент-феникс? Сите играчи на кливлент бегаа за леброн да фати скок, леброн предводеше 70% од нападите, и баба ми ќе направи трипле дабл.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ти пишуваш дека леброн е најдобар, ти ја започна оваа глупа дискусиј, ти си епилептичарот тука.

Во моментов леброн се обидува да дојде таму каде што е коби, а коби се обидува да остане таму каде што е, самиот знаеш каде е тоа, што значи не е само мое мислење. И да, ставај си трипле даблови против Феникс. Коби бил себичен? Па пријателе, ти треба да ги тужиш сопствените родители.. Ја гледа утакмицата кливлент-феникс? Сите играчи на кливлент бегаа за леброн да фати скок, леброн предводеше 70% од нападите, и баба ми ќе направи трипле дабл.
Најинтересен беше последниот скок на Леброн хаха колку сум се изнасмеал, двата скокаат по топка со Варежао , и овој Бразилецот му ја остава топката на Леброн, значи скока во воздух, не пушта раце, и Леброн ја фаќа топката. :)

А не знам јас што ги мислиш Феникс, кога тие не се ни плеј оф тим. Имаат 6 порази повеќе од Далас кој се на осмотто место, и скоро сигурно е дека ќе го пропуштаат плеј офот.

P.S Атанасе не ми одговори на тоа што те прашав, не може туку така да си пишуваш а потоа да не ги поткрепиш твоите зборови.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Најинтересен беше последниот скок на Леброн хаха колку сум се изнасмеал, двата скокаат по топка со Варежао , и овој Бразилецот му ја остава топката на Леброн, значи скока во воздух, не пушта раце, и Леброн ја фаќа топката. :)

А не знам јас што ги мислиш Феникс, кога тие не се ни плеј оф тим. Имаат 6 порази повеќе од Далас кој се на осмотто место, и скоро сигурно е дека ќе го пропуштаат плеј офот.

P.S Атанасе не ми одговори на тоа што те прашав, не може туку така да си пишуваш а потоа да не ги поткрепиш твоите зборови.
Ако дошло до тој еден скок еве извадете му го.Нема везе и двајцата се инзвонредни играчи.Пак ќе кажам дека јас само кажав како ЛеБрон игра во западот а некој ме протолкува дека го споредувам со Коби.Моето си го поткрепив со зборови и толку одмене.Ние не сме стручњаци само коментираме.Да почекаме за месец дена ќе биде прогласен МВП на оваа сезона па ќе видиме како размислуваат вистинските стручњаци.позз

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Па и да е прогласен нема да е незаслужено. Не може некој да ја оспори сезоната што ја има моментално Леброн, секоја чест.

Само што се палите и ги извртувате зборовите непотребно.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
точно нема да е незаслужено иако јас мислам дека нбп не мозе да се бира од истокот затоа што реално источната конференција е многу послаба од западот

и друго дали вецерва на алфа има кошарка ве молам дајте одговор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom