NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мојот Далас е во серија,само така нека продолжи :back::)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
СПЕЦИЈАЛНО ЗА СЕЛТИКС Како Леброн Џејмс игра со екипите од Западната конференција

Денвер 33 коша,10асс,8 скока,4 украдени топки
Јута 33 коша,14 асс,10 скока,2 укр топки и 2 блокади
Хјустон 27 коша,5 асс,9 скока,3 украдени топки
Портланд 34 коша,14 асс,9 скока,1 украдена
Орлеанс 29 коша,7 асс,14 скока,3 украдени
Кингс 23 коша,11 асс,15 скока,3 блокади
ЛАЛ 23 коша,5 асс, 9 скока,4 украдени
Мемфис 30 коша, 10 асс,11 скока, 3 украдени
Спарс 30 коша, 4 асс,14 скока,2 украдени
Г.Стејт 32 коша, 8 асс,9 скока,3 украдени и 2 блокади
Оклахома 31 коша,4 асс, 7 скока,3 украдени топки и 2 блокади
Клиперс 32 коша,11 асс,14 скока,2 украдени топки и 2 блокади
Далас 29 коша,5 асс,9 скока,2 украдени
Феникс 26 коша,6 асс, 6 скока,2 украдени
Минесота 32 коша, 6 асс,6 скока,2 украдени и 2 блокади

МЕ ИЗМАЧИ ДОВОЛНО НО ВАКА КОГА НЕКОЈ ЌЕ КАЖЕ НЕШТО ШТО НЕМА ВРСКА БЕЗ АРГУМЕНТАЦИЈА.ВЛЕЧЕВ ПОЛА СААТ ПОДАТОЦИ АМА БАРЕМ СЕ НАДЕВАМ ЌЕ НАТЕРАМ НЕКОЈ ДА СВАТИ НЕШТО.Лично како огронен фан на Кливленд кој а следи секоа утакмица нивна ти тврдам дека ЛеБрон е подобар со екипите од Западот.СЕЛТИКС ПОЗЗ

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Атанасе убаво е да кажеш колку шутеви на Леброн му требаше на ЛЕброн за да постигне толку поени против добрите тимови...како Бостон или Лејкерс. Еве јас ќе ти кажам за против Лејкерс.

14-45. Под 30 %.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Атанасе убаво е да кажеш колку шутеви на Леброн му требаше на ЛЕброн за да постигне толку поени против добрите тимови...како Бостон или Лејкерс. Еве јас ќе ти кажам за против Лејкерс.

14-45. Под 30 %.
Таков шут скор само ваш Коби може да има.Леброн кога гледа дека не оде не тупе со сила да мава од секаде.Процентот на таа утакмица беше 9 - 25 шо е лошо ама тоа е еден од најслабите денови.Во секој случај пак ќе кажам не се правите паметни шутот е тиа а вели Леброн 49,3%,Коби 47,5 тоа од бројки не се бега

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Само види што му направи вчера Коби на Артест и Батиер, а присети се што му направија Артест и Батиер на Леброн. Е од тоа не се бега.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Само види што му направи вчера Коби на Артест и Батиер, а присети се што му направија Артест и Батиер на Леброн. Е од тоа не се бега.
Ама сте буквалисти значи.Јас почнав да ставам статистика на ЛеБрон поради момчето кое рече дека ЛеБрон за Западната конференција е просечен играч.Ти почна да споредуваш со Коби.Епа чим сакаш споредби оди на НБА.цом и направи цомпаре па ќе правиме муабет.Ќе видиш 1+(Леброн)поен;2,1+(ЛеБрон)скока;1,5+(Леброн)асистенции;0,7+(ЛеБрон)украдени топки;0,5+(Леброн)блокади;процент на шут 1,7+(ЛеБрон)...Во коа статистичка категорија Коби е подобар од ЛеБрон па и од Вејд???Слободни??:nesvest: Ќе кажеш ЛеБрон сам игра?Епа ако игра сам Лејкерс и Кливленд имат идентичен скор од тоа следува цел Лејкерсс исто со ЛеБрон.Ај ќе ве молам...
ЛеБрон има само 24 години за поцетување

mysterio_lady

NBA Where Amazing Happens
Член од
12 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
Епа Лејкерси најдобри сеее...јеаа денес победија... за разлика од некни имааа голем пораз али нема врска... <3 LAKERS

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ох леле кој дел не го сваќаш? Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн(секоја чест за тоа), само кажав тоа што и малите деца го знаат, а тоа е дека Леброн против добрите тимови игра лошо. Хјустон,Лејкерс,Бостон...листата е долга. Плеј офот се ближи а таму нема да се Минесота и Сакраменто туку тимовите што ги спомнав погоре. Ај сега ти пак споредувај Коби и Леброн и пастирај статистики.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Атанасе остави ги бе.Тој лигушот го прават...На утакмица пред 1,2 недели шут 10-45...Еј што е тоа бе?45 шута на утакмица?Леброн е цар за него,па што сакате зборете.

Ох леле кој дел не го сваќаш? Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн(секоја чест за тоа), само кажав тоа што и малите деца го знаат, а тоа е дека Леброн против добрите тимови игра лошо. Хјустон,Лејкерс,Бостон...листата е долга. Плеј офот се ближи а таму нема да се Минесота и Сакраменто туку тимовите што ги спомнав погоре. Ај сега ти пак споредувај Коби и Леброн и пастирај статистики.
Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Атанасе остави ги бе.Тој лигушот го прават...На утакмица пред 1,2 недели шут 10-45...Еј што е тоа бе?45 шута на утакмица?Леброн е цар за него,па што сакате зборете.

Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?
Стварно не знам што ви е проблемот со овие споредбите, вие го правите тоа, јас го прашав атанасе да каже како Леброн игра против добрите тимови.

Јас му го постирав шутот на Леброн против Лејкерси 14-45 од поле во двете утакмици, тој ми вика на Коби е. Потоа почна да ми вади статистики Коби и Леброн. Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн, го ценам Леброн феноменален играч е, но факт е дека оваа сезона Леброн слабо игра против добрите тимови. Јас само тоа сакав да го кажам, само тоа.

P.S Не мора да ми реплицирате со реплики Lebron е кралот, Коби врска нема. Фала.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Стварно не знам што ви е проблемот со овие споредбите, вие го правите тоа, јас го прашав атанасе да каже како Леброн игра против добрите тимови.

Јас му го постирав шутот на Леброн против Лејкерси 14-45 од поле во двете утакмици, тој ми вика на Коби е. Потоа почна да ми вади статистики Коби и Леброн. Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн, го ценам Леброн феноменален играч е, но факт е дека оваа сезона Леброн слабо игра против добрите тимови. Јас само тоа сакав да го кажам, само тоа.

P.S Не мора да ми реплицирате со реплики Lebron е кралот, Коби врска нема. Фала.
Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.
Леброн мора да го носи тимот,тој е таму носител,како Коби во Лејкерс,Новитцки во Далас,Вејд во Мајами...Леброн игра слабо против добрите тимови,но неговиот тим заедно со Лејкерс има најдобар скор во лигата.:toe:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
A шо го дрвите толку на тоа кој има најдобар скор, најјак аргумент ви е тоа кога браните некој, а колку сезони уназад се има докажано дека тоа може да биде апсолутно ирелевантно, Спарс жив пример за тоа, во плејоф се гледа кој е кој, немој да останете со зинати усти сите ако тимовите ви испаднат од Атланта или сличен тим на нив.

Не споредувајте Коби и Леброн жити се, ќе ви се смее народот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.921
Поени од реакции
8.798
Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.
Леброн мора да го носи тимот,тој е таму носител,како Коби во Лејкерс,Новитцки во Далас,Вејд во Мајами...Леброн игра слабо против добрите тимови,но неговиот тим заедно со Лејкерс има најдобар скор во лигата.:toe:
значи сепак Леброн игра доволно добро како што и Коби бидејќи двата тимови им се најдобри во лигата и се останува да видиме кој ќе се покаже подобар во плеј офот:smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ајде доста со таа споредба кој е подобар?

Има само еден начин на споредба, тоа се освоените трофеи. Како што му рече Малдини на Мурињо, Коби у својата колекција има трофеи за кои Леброн сеуште сонува.

Точка.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.921
Поени од реакции
8.798
Ајде доста со таа споредба кој е подобар?

Има само еден начин на споредба, тоа се освоените трофеи. Како што му рече Малдини на Мурињо, Коби у својата колекција има трофеи за кои Леброн сеуште сонува.

Точка.
типичен фан на лејкерс:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom